dijous, 25 d’octubre del 2012

Covers (VIII) The Black Crowes "Hard to Handle"


Menuda versionaca es marcaren els Crowes del gran Ottis Reding. Pocs han sabut empapar el rock & roll de música negra com els germans Robinson, així que aquesta cançó sembla feta aposta per a ells.


Si la versió original ja era irresistible... aquesta ja és una autèntica bomba! És impossible que el ritme d'aquesta cançó no et contagie i t'agafen unes ganes boges de ballar. Si no és així, és que no tens sang a les venes.

Funk, soul & rock & roll!! Yeah!!!

 

8 comentaris:

Juanjo Mestre ha dit...

Acollonant versió. Gran Otis!!!

raúl ha dit...

en mi humilde opinión, junto con el "tainted love" de soft cell, de las mejores versiones de la historia.

Xarrupampolles ha dit...

Qui ho havia de dir el 1990 que aquells 5 descarats que parien una versió tan descomunal del Hard To Handle s'acabarien convertint en una de les millors bandes de la història del rock n roll...

Henry The VIII ha dit...

Mister Juanvi,

No puc votar a l'enquesta dels REM perquè no hi consten els recopilatoris. Votaria un que em van regalar quan va sortir al 91: The Best of REM

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Best_of_R.E.M.

Combina els millors temes dels inicis tot i que opino que hi manca Pop Song o Stand però potser no acabaven d'encaixar en la recopilació o vés a saber. Els de la discogràfica van dir: així la gent es comprarà l'LP on surten.

Sigui com sigui triar entre els discs de REM és difícil. És com ser pare de família hipernombrosa, que encara que un fill et surti lletjet te l'estimes igual.

Sí més aviat podria dir que algun disc (de la dècada anterior) el trobo fluixet però es salva per un parell o tres de temes.

Bé, salutacions.


Henry

PS: vaig a escriure les lletres del "no robot"

Redacció ha dit...

Buf, molt bona, aquesta alçaria a un mort!!! Ja he votat, em quede amb Automatic for the people, una elecció obvia, per es el que més m'ha agradat. Salut Juanvi.

Le.chatnoir ha dit...

Una versió brutal!

Petons!

djxesc ha dit...

Gran cançó, i millor versió! De REM només conec l'Automatic for the People, així que estaré pendent guanyador per fer-me amb ell.

Salut!

juanvi ha dit...

Johnny, acollonant, tu ho has dit.

Raúl, gran versión también la que hicieron Soft Cell del clásico Tainted Love, si señor.

Simu, això que tu dius, qui anava a dir-ho. Completament d'acord amb tu.

Henry The VIII, si, això de d'eixar grans cançons fora de les recopilacions és una clàssica jugada de les discogràfiques. Jo també vec als discos de R.E.M. com fillets, els vull a tots!!

Chals, ja ho crec que faria ballar a un mort!! Bona elecció, de moment sembla que el Atomatic va en primer lloc.

Le. chatnoir, brutal! Tu ho has dit!!

djxesc, yeah! Doncs si la cosa no canvia sembla que Automatic s'emporta la palma.

Gràcies a tots per participar!!