dimarts, 2 d’octubre de 2012

Loquillo i Sabino altra vegada!!


Els fans de Loquillo y Los Trogloditas estem d'enhorabona. Com molts ja sabreu, Loquillo y Sabino méndez s'han ajuntat per a donar a llum un nou disc, algo que no passava des de feia quasi 25 anys.

Sembla que les col·laboracions que ha fet Sabino aquestos últims anys pujant a l'escenari amb Loquillo per tocar alguns vells clàssics ha fet que brotara la màgia altra vegada, i els ha entrat gana de més.

El disc es titularà "La nave de los locos", i estarà format per 10 cançons. El single que ja roda per internet no m'ha acabat de convèncer, no està mal, però jo espere més de Sabino. Estem parlant de l'home que va marcar una època amb les seues cançons i d'un dels millors compositors de la història del rock espanyol, ni més ni menys.

Està clar que no té que ser el mateix que en el passat, s'han fet majors i tal, però jo tinc esperances de que siga un bon disc. El dia 23 d'octubre ho sabrem. De qualsevol manera... jo ja estic "Contento".8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ooooooh! no lo sabía!!!! yo soy muy admiradora de Loquillo, con todas sus letras, le admiro. No soy una fan loca, no me sé TODAS sus canciones, pero admiro a ese hombre :)
El single es un poco sosillo pero tampoco está mal y piensa que muchas canciones que nos gustan de hace tiempo si las escucháramos ahora quizá nos pasaría lo mismo al oirlas. Al menos eso me pasa cuando escucho uno nuevo de barricada...

Besitos Juanvi!

SERGI ha dit...

Bufff no sé em sona a tornar per agafar uns calerons i viure bé un parell d´anys més
Aquestos revivals no em solen agradar i em sonen a Gabiente Calilgari, no m´agrada gens ni mica

raúl ha dit...

lo que no tiene perdón de dios es la portada! no? habrá que esperar a escuchar el resto de canciones, seguro que algo bueno sale.

Johnny ha dit...

S'haurà de veure, i més amb eixa col-laboració de Sabino. Abraçada.

juanvi ha dit...

Rune, pues si, la verdad es que cada vez va gustandome más el single. Tiempo al tiempo.

Sergi, és possible que ho fassen per la pasta, però jo tinc molta curiositat per veure que ix d'ahi.

Raúl, tienes toda la razón, la portada es muy fea, esperemos que las canciones no lo sean, que al fin y al cabo es lo que importa.

Johnny, doncs si amic, tinc ganes de veure que com sona el disc sencer. I de col·laboració res, les 10 cançons estan compostes pel gran Sabino.

Abraçades!!

Jose Paleres ha dit...

Una notícia molt interessant. Ja em pica la curiositat...

Jose Paleres ha dit...

Ara bé, el single és prou prou fluixet. I la lletra, fluixa també. Espere que no siga la millor cançó del disc.

juanvi ha dit...

Jose, aquesta és un poc fluixeta però acabe d'escoltar un segon adelant del disc anomenat "El mundo necesita hombres objeto" que sona molt, però que molt millor. Pense que el disc valdrà la pena.