dijous, 4 d’octubre del 2012

Accept "Accept" (1979)


Pense que amb aquest disc, la banda per excel·lència de hardrock i heavy metal d'Alemanya, amb el permís dels Scorpions, encara no havia trobat el seu millor so, algo que aconseguiren en treballs posteriors, però aquest debut té algo especial. Ací estan els Accept més primitius i entranyables, m'encanta aquest disc. No és una obra mestra, està lluny de ser-ho, però em sembla un disc collonut de heavy metal clàssic.

Hi han grans cançons ací, "Lady You", "Tired Of Me", "Seawinds", "That's Rock n' Roll" "Helldriver", "Street Fighter"...  canonades heavys, balades, guitarres afilades, riffs endimoniats, 
grandiloqüència, hardrock... En fi, tots els ingredients necessaris per ser un bon disc de heavy metal clàssic i genuí, d'eixe que ja no es fa.

Ah! I com em mola la portada, tan encantadorament cutre, molt 80's, genial!!

Ara, gràcies a youtube, ací el podeu escoltar senceret.






3 comentaris:

raúl ha dit...

esta portada sí que mola! y este metal, clásico, en crudo. me gusta.

Jose Paleres ha dit...

És un grup totalment desconegut per a mi, a banda del nom, clar està. La portada és mítica, una d'eixes portades que se't queda gravada en veure-la una volta només. De moment em sonen prou bé, recorda un poc a Saxon, no? Encara que no tan melòdics, crec.

juanvi ha dit...

Raúl, ya lo creo que mola, la portada es tan genial como las canciones que hay en el. Me alegro de que te guste el heavy metal, tu eres de los mios, no tienes problemas en combinar grupos heavys con pop o cualquier otra cosa, y eso me gusta.

Jose, doncs escoltal's, t'agradaran. heavy metal de tota la vida. Molt bons. Aquest és un bon disc per escomençar a escoltar-los, però en tenen de millors.

Abraçades!