dijous, 20 de gener del 2011

Quin és el millor disc en directe de la història del rock estatal?

Açò de fer enquestes mola. No deixa de ser senzillament un joc, i és divertit. A més, sempre és interessant saber l'opinió de la gent sobre certes coses.
Aquesta enquesta ja feia temps que tenia gana de fer-la. Ja veieu que sols he posat 10 discos per poder votar. Com podeu imaginar, s'han quedat un grapat de discos fora que també m'agraden... La Polla, S.A, Heroes, Ilegales, Platero, Los Hermanos Dalton, Kortatu, Extremo, Enemigos... I algunes altres bandes més, tenen discos en directe que gaudeixc, però per el meu gust els que he seleccionat estàn a un altre nivell, posiblement en algun altre moment en canviaria 2 o 3, però els altres 7 o 8 es quedarien fixe. De tota manera, si teniu devosió per algun altre disc que no està en la llista m'agradaría que ho diguereu.
L'enquesta la teniu ahi a la dreta, durarà un mes a partir de hui, i sols es podrà votar una vegada per persona. Vinga va, animeu-se! L'assumpte està complicat, però jo crec que ja ho tinc clar....

14 comentaris:

txinomandinga ha dit...

Joder Juanvi, hoy me he decidido por el Rock & Rios, pero mañana igual lo cambio por el de Barón o el de los Barri... y también me falta el doble de los Obús...
Salud amigo!!

Nahim de Forvik ha dit...

El primer concert de música rock que vaig veure va ser en Miguel Rios, però m'he decidit obviament pels Siniestro. Jo hagués afegit a la llista Kortatu i Kitsch. Salutacions!

Juanjo Mestre ha dit...

Dels que poses ja he votat, entre 091 i Burning he dubtat. Ja saps que són els que més em atrapen. Abraçada

Redacció ha dit...

Si que està complicat. Sopa de Cabra, Burning y el Rock&Rios van marcar els meus inicis en el rock, però el directe de Loquillo és amb diferència el que més he cremat, francament, és brutal. Vote per el Loco
Salut company i llarga vida al rock'n'roll!!!!

Anònim ha dit...

Uf!!! menuda cabronada! No sé qué elegir! Ostias, es que son todos muy buenos...

Vale, ya tengo mi elección, pero me va a doler dejar de elegir otros, que lo sepas...

djxesc ha dit...

M'he decidit per Ben Endins, segurament el primer disc de rock que vaig escoltar en la meva vida. Gran idea això de les enquestes!

Salut i rock n roll!

juanvi ha dit...

Txino, es lo que tienen estas encuestas, es dificil quedarte con uno solo, pero mola hacerlas. Me gusta mucho tu elección. El directo de Obús no lo he escuchado nunca, me molan, pero justo el directo no lo tengo, algun dia me haré con el.

Nahim, gran elecció la teva amic! El de Kortatu vaig pensar de clavar-lo, sóc conscient de que és un gran disc, però no el tinc molt escoltat, de fet, no tinc eixe disc, sempre que l'he escoltat ha segut d'algun amic o en algun bar, per això no l'he tingut tan enconter. Respècte als Kitsch, és la primera vegada que senc parlar d'eixa banda. He mirat algo per youtube i no em desagrada per a rés el que fan, hauré de escoltar-los com cal.

Johnny, imaginava que et decantaries per algun d'eixos dos. De qualsevol manera els dos són grans dirèctes. Tens debilitat per algun altre disc en dirècte que no estiga en la llista? Si és així estaría bé que m'ho digueres, pot ser que ens descobreixques algo interessant.

Txals, estic d'acord amb tu, el dirècte de Loquillo és brutal! De moment pareix que l'únic que l'ha votat eres tu... (?)

Rune, jejejeje! Si que es un poco cabronada si. A mi también me ha dolido dejar fuera algún otro.

djxesc, si que està bé si açò de les enquestes, però com diu Rune és un poc cabronada. Com pots veure, la teva elecció va en primer lloc.

Moltes gràcies a tots per participar amb açò. De moment la cosa està renyida amb el de Miguel Ríos, el de 091, el de Siniestro i el de Sopa. Però com podeu comprovar, Ben Endins va guanyant per poc. Ja veurem com acaba... Encara queden 29 dies.

Gràcies a tots de nou!!

Zeppy ha dit...

Buff, esto es muy dificil, pero de los que has seleccionado creo que me quedaré con el Ante Todo Mucha Calma. No se si es el mejor, pero es el que más me ha acompañado en mi vida.
Un saludo.

Juanjo Mestre ha dit...

Ahi van sis:

"Básico" d'Antonio Vega (disc acústic en directe amb una sensibilitat suprema).

"In Laif" de Daniel Higienico i la Quartet de Bany Band (recull els millors temps en directe de la trilogia marihuanera i flipant d'aquest divertidíssim element).

"En directo" de Serrat (de principis dels 80, canyella fina).

"Nos sobran los motivos" de Sabina (posterior a 19 dies i 500 nits, l'èxit no està renyit amb la qualitat, el de Ubeda va tocar sostre).

"En directe" de Leño (paraules majors, l'origen d'unes maneres de viure).

"Escola de calor" (el directe de Ràdio Futura, gravat al mític auditori Arena de València, fonamental, essencial, primordial).

Si me'n recordo d'algun més t'ho dic en persona. A veure si ens veiem el cap de setmana i parlem. Aniré a la terreta. Abraçada.

juanvi ha dit...

Zeppy, lo sé, es una putada elegir solo a uno. Ante Todo: Mucha Calma es una pasada. De momento va en primer lugar empatado con el de Sopa de Cabra. Un saludo!

Johnny, de tots els que comentes l'únic que tinc és el de Radio Futura, i si, és un bon disc, el que passa és que, a pesar de tindre clar que van ser una bona banda, mai han acabat de convencerme del tot. Amb Antonio Vega, Sabina i Serrat em passa algo semblant, són artistes que tenen tots els meus respèctes, però no acabe de conectar amb ells, pot ser que en el futur canvie la cosa. Al Daniel Higienico sols el conec de nomenà. I amb el de Leño hi ha per a matarme, m'agraden molt, però no tinc el dirècte, ni l'he escoltat mai.

Moltes gràcies per les recomanacións, les tindré en compte, i segurament a algú més també li vindran bé. A veure si ens veiem per ací, un abraç!

Jose Paleres ha dit...

Estava dubtant entre el directe de Loquillo, el de Sopa de Cabra i el de Los Suaves, i com que la banda de Yosi encara no tenia cap vot, l'he votada, perquè tenen un directe enorme. Massa ho saps, q els hem vist alguna volta junts, ah? Salut!

juanvi ha dit...

Jose, és cert el que dius. Mai han segut gran cosa per a mi, m'agraden, massa ho saps, però no em lleven el dormir precisament. Però el que és inqüestionable és que, abans que la decadència del Yosi arribara massa lluny, teníen un dirècte impresionant. No sé com estarà Yosi actualment, però les últimes vegades que el vaig veure era massa, feia algo de llàstima i tot. De fet, crec que Cereijo el va amenaçar a deixar la banda si no s'ho prenia més enserio i deixara de posar-se fins al cul abans de pujar a l'escenari, i ja saps que si Cereijo abandona, eixa banda pegaria un baixó tan considerable com el pujó que li va donar quan s'uní a ells. Supose que aurà plantat les orelles. M'agrada la teva elecció, perquè, malgrat que no són sants de la meva devoció, "¿Hay alguien ahí?" mereix ser reconegut com un dels millors discos en viu del rock espanyol.

SERGI ha dit...

Ostia encantat de que m´hagis trobat, perque tens una música collonuda aquí posada i a partir dá avui ets blog de visita obligada.
Sobre l´enquesta he votat el de Burning ja que em porta grans records, pero`ostia estàn el Loco, Suaves, 091, Siniestro, Barricada, Sopa de Cabra, el probelam és que són tots molt bons, el que tinc clar és que aquestos discos hi ha que tindre´ls a casa per escoltar-los son joies de la música
Fins aviat!!!

juanvi ha dit...

Sergi, gràcies, m'alegre de que t'agrade aquest bloc. El teu també està molt bé!
Tens raó, eixos discos son imprescindibles. Gràcies per participar. Ens llegim!!