dimecres, 26 de gener del 2011

Los A-tributos

Los A-tributos és un nou projecte format per components d'altres bandes com Carcoma, Slingshot o Catximba (bàsicament és la mateixa formació de Catximba mes un nou guitarrista solista, que per cert, no està manco el xic...), i el que pretenen és homenatgear a bandes que els han marcat interpretant un repertòri complet del grup en qüestió.

La banda que han elegit per començar aquesta aventura no ha pogut ser més acertada, i és que hi han moltíssimes bandes homenatgeades hui en dia, a la vista està que estan de moda les bandes de tribut, però jo no en conec cap que ho faja de Los Enemigos, i ben bé que s'ho mereixen, ja que estem parlant d'una de les millors bandes que ha donat el rock cantat en castellà, i a més, tristament disolta des de fa ja un grapat d'anys.

Així que si eres fan de la banda de Josele o senzillament t'agrada el bon rock & roll, si passen Los A-tributos pel teu poble o ciutat, acudeix sense pensar-ho, aquesta serà una bona oportunitat per gaudir del llegat d'una banda màgica. Aquest proper Dissabte els tindrem en el Pub La Via de Gata, cita obligada.

Ací us deixe el genial videoclip d'una de les meues cançons preferides de la mítica banda madrilenya: "¿Por que yo?". Que bons eren... Irrepetibles!!

5 comentaris:

SERGI ha dit...

Enemigos són una de les meves bandes preferides, tant de bó pugués assistir-hi a aquest concert

Zeppy ha dit...

No sabía que había un grupo tributo a los Enemigos. Si se acercan por el centro, intentaré ir a verlos.
Un saludo.

juanvi ha dit...

Pues si amigos, y además lo hacen de puta madre. Si se pasan por vuestra tierra os aviso.

Un saludo a los dos!!

Redacció ha dit...

A tindre en compte, estaré al loro. Aquestes cançons són història del rock patri.
Salut company!!!

juanvi ha dit...

Si Txals. I a més, per València tocaran segur perquè un dels guitarristes és de per allí. El concert que feren Dissabte passat va ser genial, un plaer poder gaudir de totes eixes grans cançons en dirècte.

Salut!