dimarts, 4 de gener del 2011

The Platters.

Meravellosa banda. Sempre m'ha agradat la seva música, però mai els he tingut tan presents com ara, porten siguent la meva principal banda sonora en totes aquestes festes de Nadal. Em pareix una música ideal per aquesta època de l'any.

Fa poc he adquirit un disc recopilatori d'ells que va ser editat a França anomenat: Les Platters "Leurs 12 plus grands succés", i és un plaer poder escoltar la seva música en vinil. Per a mi aquesta banda va gravar algunes de les cançons més boniques de la història de la música popular.

El ritual que acostume a fer sol ser sempre el mateix: tancar-me en l'habitació amb una llum suau, deixar caure l'agulla, gitar-me, tancar els ulls, i senzillament, gaudir de la seva màgia... Rés més importa en eixos moments.



5 comentaris:

Zeppy ha dit...

Maravillosas canciones. Mucha gente no lo sabe, pero grupos como "The Platters" han servido de influencia a grupos que hoy en día, son clásicos.
Gracias a ellos, la música alcanzó un nivel excepcional.
Un saludo.

juanvi ha dit...

Zeppy: Pienso igual que tu. La verdad es que últimamente me tienen bastante obsesionado. Fueron muy grandes.

Un saludo!

Juanjo Mestre ha dit...

El meu pare sempre em deia que estava bé que m'agradés molta música però que els Platters eren els seus preferits i que havia escoltar bé. Us cridaré probablement pel proper cap de setmana a la terreta. Una abraçada

juanvi ha dit...

Hola amic Johnny! Bon gust el de el teu pare. A mi m'encanten The Platters. Ok, jo no sé si estaré per ací, pot ser que m'en vaja fora eixe cap de setmana, si no estaguera ja quedariem un altre dia. Una abraçada amic!

Anònim ha dit...

Et trobem a faltar. Only youuuuuu...