dimarts, 11 de juny de 2013

Los Rebeldes. 08 - 06 - 2013 (Gandía)


Gran vetllada de Rock & Roll la que passarem dissabte passat de la mà de Carlos Segarra i els seus Rebeldes. Pels que adorem el Rock & Roll més primitiu, i a demés no li fem fàstics a la música feta ací, Los Rebeldes continuen sent una benedicció; i és que ningú ha sabut plasmar l'essència del Rock fifties millor que ells en aquestes terres.

Carlos es manté en plena forma, la seva veu continua sent extraordinària, i no ha perdut res de l'energia que sempre l'ha caracteritzat; a més, en aquesta gira l'acompanya una gran banda: músics que, a banda de ser competents, rebossen carisma a raudals.

Per tant, va ser un autèntic plaer poder ballar i cantar cançons tan emblemàtiques com "Eres Especial", "Harley del 66", "Mía", "Quiero Ser Una Estrella", "Rebelde Con Causa", "Rebeca"... i tantes altres, de la mà del seu creador, i a demés, acompanyades per velles tonades del Rock & Roll de llegendàris com Chuck Berry o Ray Charles, entre d’altres.

La veritat és que em va sorprendre veure el recinte ple fins la bandera, però així és com deuria de ser sempre, perquè si Segarra fora americà la gent allí el consideraria una llegenda, però açò és Spain, i per a la majoria, una eminència com ell ací és una vella gloria passada de moda,  en fi... és el que té viure en un estat on el "electro latíno" és el que triomfa.


Llarga vida a Los Rebeldes!! Llarga vida al Rock & Roll!!!5 comentaris:

Johnny ha dit...

M'alegra que gaudiràs. Estava expectant de saber com havien anat Los Rebeldes. Llarga vida al Rock & Roll. Abraçada.

La Massa ha dit...

es una llegenda viva i cal gaudir de les ocasions per vore-les

Chals ha dit...

Quan m'alegra saber de Segarra, i quanta raó. Un dels grans. Un dia li he de dedicar un gran post com aquest. Salut

raúl ha dit...

mescalina mi amor! la banda sonora de nuestras vidas, sí señor.

juanvi ha dit...

Johnny, va estar molt bé, però este no és el concert que et vaig comentar, el que et vaig dir és a Finestrat, i serà el dia 12 de Juliol, altre recital que, si no passa res, allí estarem.

La Massa, totalment d'acord, senyor Hulk.

Chals, per suposat que és un dels grans, una llegenda del rock espanyol. Com m'agradaria veure un post, ben currat, d'eixos que sols saps fer tu, sobre Segarra i Los Rebeldes.

Raúl, todo un hímno, si senyor!

Abraçades a tots!!