dimarts, 2 de juliol de 2013

Covers (XIII) Iron Maiden "Doctor Doctor"


Ho sé, tinc el blog molt abandonat, reconec que l'entusiasme que tenia amb aquest espai s'ha gelat un poc, però açò és temporal, promet tornar ha agafar força.

De moment, recupere la secció de "covers" amb els meus adorats Maiden i la seva versió de "Doctor Doctor", possiblement la millor cançó dels grans i sempre reivindicables UFO.

Iron Maiden sempre han segut fans declarats de la banda de Michael Schenker. Des de fa temps sempre solen posar la versió original de "Doctor Doctor" moments abans de començar cada show per a calfar l'ambient. I, per suposat, la seva influència és evident en moltes de les seves cançons, sobretot en el sentit melòdic de les guitarres. 

Aquesta versió és un més que digne homenatge a una banda irrepetible que, malauradament (o no...), sempre ha quedat en segona fila. 

I si, en eixos dies Iron Maiden passava per la pitjor època de la seva carrera, eren els temps de Blaze Bayley com a cantant, un vocalista molt llimitat per a una banda com ells. Dels discos que gravaren amb ell al front més val no parlar, però hi ha que dir que en aquesta cançó no ho fa mal; amb Buce Dickinson haguera quedat molt millor,  si, però en aquest cas la veu Bayley no queda gens malament.

"Doctor Doctor" és d'eixa classe de cançons que tenen algo especial, i que et marquen de per vida. 

Doneu-li al "play", i a gaudir s'ha dit!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desde luego que con Bruce Dickinson habría quedado mejor, con esa voz tan increíble que tiene. Pero de todos modos es más que digna y queda genial con el sello inconfundible de los Maiden. Pues mira, yo también tengo abandonado mi blog, y el tuyo, y algunos más. Me da cosica, pero esta vez no creo que sea algo malo, como otras veces que he pensado que iba a cerrarlo, esta vez es un poco "be water, my friend".
Oye, me ha encantado escuchar este tema hoy, una entrada muy acertada para darle vidilla al blog.
Muchos besos!!!!

juanvi ha dit...

Me alegro de verte por aquí y de que te haya gustado la entrada ;)

Pues si, un respiro nunca viene mal, seguro que volverás a coger fuerza con el blog, yo también, eso espero...

Un beso!!