dilluns, 12 de març del 2012

Premi Liebster.

Hi haurà qui pense que aquest tipus de premis són una tontería, però jo crec que està molt bé que els teus companys reconeguen el que fas, et dona ànims per seguir endavant. Perquè si, açò es fa per gust, però es necessita temps i un cert esforç per fer algo digne, i açò motiva.
En el meu cas, estic molt content, i enormement agraït a Xavi Martínez, del bloc Soul Movers, pel seu reconeixement sent el meu bloc un dels cinc que ha elegit com a premiats. Siga qui siga, la persona que em mostre el seu recolzament i reconeixement sempre serà agraïda per la meva part, però per a mi ha segut especial que haja segut ell. Podríem dir que Xavi ha segut un dels meus educadors musicals, sobretot en els dies en que posava el seu bon gust i la seva impecable ploma als serveis de Popular 1 (qui anava a dir que temps després el coneixeria personalment!!). Per a qui no conega a aquest crack dir-vos que Xavi, actualment, a banda de escriure regularment en el seu recomanable bloc, també posa el seu talent a la mítica i sempre fiable publicació Ruta 66, i fa poc a publicat un llibre, junt amb el seu company Alberto Díaz, dedicat al fascinant món dels discos conceptuals titulat : Discos Conceptuales. 150 Títulos Imprescidibles, del que puc dir-vos que estic devorant-lo i és altament recomanable.

I res més, ara em toca a mi. lògicament són més de cinc els blocs que visite regularment i dels que he aprés molt i de segur que aprendré molt més, però les regles són les regles, així que... allà vaig!

Woody Jagger
/ textos de qualitat i amb gust dedicats al rock and roll, al cinema... i en definitiva, a tota la cultura pop en general.

Discos del Cuchitril
/ el bloc de Àngel, una autentica enciclopèdia musical humana que ressenya en el seu espai tots els discos del seu "cuchitril". Un "cuchitril" del que molts pagarien l'inimaginable per tindre en el seu poder.

Dark Night On The Route
/ passió pel rock and roll més clàssic plasmat en uns textos molt treballats i agradables de llegir.

Interpreta-sones/ originalitat, diversió i molta cultura musical. Un lloc ideal per passar una bona estona.

El profeta estudiant
/ poesia, imatges i bona música acompanyada d'uns textos que mai deixen indiferent.

Gràcies, de nou, a Xavi pel premi, gràcies als que escriviu en aquestos blocs i en molts altres, i en definitiva, gràcies a tots els que soleu passar per ací a passar una bona estona. És un plaer compartir aquesta pasió amb tots vosaltres.



1 .- Copiar y pegar el premio en el blog, y enlazarlo al blogger que te lo dio.
2 .- Señalar tus 5 blogs favoritos con menos de 200 seguidores que merezcan ser reconocidos y dejar un comentario en sus blogs para hacerles saber que recibieron este galardón (para evitar el peloteo no se puede poner en la lista a quien nos da el premio).
3 .- Esperar que esos blogs pasen, a su vez, el galardón a otros 5 blog.

9 comentaris:

Redacció ha dit...

Moltes gràcies Juanvi, respecte a la teva reflexió inicial estic totalment d'acord. El premi és lo de menys, lo de més és que siguen companys de viatge qui t'ho recompensen amb reconeixement. Així que no puc estar més agraït Juanvi. Disculpam que de moment trenqui la cadena, el blog el tinc en pausa indefinida. Ja he realitzat una edició dels Liebster amb els dos primers que em premiaren. Tots i cadascún igual d'importants per a mi. M'ho apunte per a quan torne On the route a la càrrega, potser siguen dies setmanes o mesos, de moment no ho sé. Gràcies de tot cor.

interpreta-sones ha dit...

muchísimas gracias por el reconocimiento! me pillas cambiando los muebles, ahora estoy en tumblr y todavía estoy manejándome, pero me alegra un montón la mención. felicidades por tu premio también, te los mereces todos.

Juanjo Mestre ha dit...

Hey Juanvi. Enhorabona pel premi. I moltíssimes gràcies per la menció. No saps quant m'enorgulleix que tinguis en tanta estima el meu espai, cosa que és recíproc com t'imagines. Per això m'agrada sempre que puc comentar-te. Però per damunt de tot el que més m'agrada és l'amistat que ens uneix i quedar amb tu i el teu cosí a conversar i prendre unes birres, a veure si us crido proximament. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Joder Juanvi, qué verrrrrguenza!! llevo un tiempecillo sin pasar por aquí, hasta está cambiado el aspecto del blog y vaya usted a saber desde cuándo... Pues nada, que he visto ahí felicitaciones en el fb y digo ¿qué ha hecho este muchacho? Y sí, enhorabuena porque, como dices, aunque se haga esto por amor al arte, se necesita tiempo y esfuerzo y tú te lo curras mucho, y me alegro de que la persona que ha considerado que te mereces ese premio sea un referente musical para ti.

Por cierto, coincido contigo en la opinión sobre el blog de Raúl: original, se lo curra, con movimiento habitual... Mola.

Bueno, un besito, chao!

Nahim de Forvik ha dit...

Molt agraït per el guardó, benvolgut Juanvi. Esctic amb el blog mig adormit, perque en aquesta temporada estic centrant els meus esforços en altres ambits literaris. Apart de mi, es bo reconeixer també el teu blog, amic. Salutacions des de el Gironés!

Le.chatnoir ha dit...

Enhorabona per el premi! ;)

Els jane's...la meva debilitat!!

Felicitats!

Petons.

juanvi ha dit...

Gràcies a tots per les felicitacions!! Espere que seguiu amb els vostres espais, sempre és un plaer passar a visitar-vos.

Salut i rock!!

Jose Paleres ha dit...

Sé que m'ho vas comentar fa temps ja i et torne a donar l'enhorabona xaval!

juanvi ha dit...

Gràcies col·legueta!!