dilluns, 20 de febrer del 2012

Babylon Rockets. 18-02-2012 Sueca (València)

Que Babylon Rockets són una de les millors bandes estatals de l'actualitat és algo que cada vegada tinc més clar. Des de la primera vegada que els vaig veure obrint per a Uzzhuaïa en Alacant vaig saber que aquesta banda donaria molt que parlar. Dissabte passat ens anàrem a veure'ls a Sueca, on els tinguérem presentant el seu nou i flamant disc, eixe collonut "Electric Fuel", i tornarem a flipar en colors. Els Rockets ho tenen tot per a triomfar: grans músics, grans cançons, una imatge collonuda, un frontman dels d'abans (possiblement es tracte del millor front-man espanyol del moment) i un directe aplastant. Aquesta banda sap com fer una bona festa de Rock & Roll, la seva música, eixa fusió de rock stonià, hard-rock i punk-rock melòdic al estil dels Ramones, és irresistible. Les noves cançons funcionen a la perfecció, i si d'amunt completen la festa amb covers dels Stones, The Clash i Michael Monroe, entre d'altres, es podeu imaginar la que es va muntar. Gran nit.

Ací us deixe amb una de les millors cançons del seu nou i molt recomanable disc. Que sonen els Rockets!!

6 comentaris:

La Massa ha dit...

Excelent!!...és un disc que totes les cançons, per a mi, tenen una puntuació de 9 o 9,5 per amunt...un discasso!!. I el primer disc "conspiracity"...no es queda curt, per a res...també molt recomanable per qui no els conega

Juanjo Mestre ha dit...

Sona espectacular aquest tema, Juanvi. Tot el que he sentit d'aquest grup m'agrada. A veure si m'ho graves amb allò altre que tenim pendent. M'alegra que ho passessis bé al concert. Una abraçada.

juanvi ha dit...

La massa: ja ho crec, els dos discos són molt recomanables. Però tot i això, el que està clar és que el seu fort és el directe.

Johnny: doncs si t'ha agradat aquesta cançó t'agradarà tot el disc. Això està fet amic, avisa quan vingues a la terreta.

Abraçades als dos!!

interpreta-sones ha dit...

suenan como un cohete, sí señor. estratosféricos!

juanvi ha dit...

Hombre raúl! Me alegro de tenerte de vuelta y también de que te gusten los Babylon!

Un abrazo!!

Anònim ha dit...

Hola senyor Juanvi! Sóc Jose Paleres. No sé q passa hui xo no puc entrar amb la meua direcció. El 1r disc em va agradar prou i esta cançó sona molt bé. Haurem d'anar a vore'ls quan puga...