dilluns, 21 de novembre del 2011

Death Note.

El món del Manga, a excepció de La bola Del Drag, mai m'ha cridat massa l'atenció, però sembla que hi han coses interessants ahi.

Fa poc, un amic aficionat al Manga em recomanà aquesta serie de dibuixos animats i he de reconèixer que m'ha sorprès bastant, de fet, pensava que no veuria més d'un parell de capítols i en pocs dies m'he fet amb ella.

En un principi, l'idea d'acabar amb tota la maldat del món convertint aquest en un lloc ideal amb l'ajuda d'un quadern (el quadern de la mort) pot no convèncer massa, però després d'haver vist el primer capítol ja no penses igual. Aquesta serie és bona, està ben feta i enganxa moltíssim. I el que també m'agrada és que no és llarga (típic problema que tenen la majoria de les series), la història dura una temporada de 37 capítols, i cadascun dura uns 20 minuts, aproximadament.

No crec que vaja a fer-me un freak dels dibuixos japonesos, i tampoc crec que aniré a la pròxima fira del Manga disfressat de Son Goku o d'un Shinigami (els deus de la mort), però ho he passat bé veient aquesta serie. Us la recomane.

5 comentaris:

Le.chatnoir ha dit...

A mi em va agradar "Akira", però de això ja fa molts anys! crec que ja estic un xic "velleta" per veure manga...;)

Petons.

La despensa de Lluna ha dit...

A mi m'agradava Sin Chan: troooompa trooompa jajajaja
Juanvi eres el meu friki ;)

La despensa de Lluna ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
interpreta-sones ha dit...

yo tampoco soy muy aficionado, pero está claro que hay todo un universo por explorar en ese sentido. tomo nota de la recomendación.

juanvi ha dit...

chatnoir: no conec Akira, a mi m'agradava La Bola Del Drag quan era menut, però açò no té res a veure, La Bola Del Drag és molt més infantil. No sé molts anys tens, però jo en tinc 29 i he gaudit amb Death Not. Pense que és una serie per a tots els públics, però diria que quasi més per a adults. Petons!!

La despensa de Lluna: t'ha triat un bon nick eh? Jejejeje! Troooompa! ;)

raúl: me imagino que habrá más cosas interesantes. A mi esta serie me ha gustado bastante. No me parece una maravilla, pero me ha sorprendido.

Abraçades!!