dijous, 4 d’agost del 2011

Judas Priest - Motörhead - Saxon. 02-08-2011 Pavelló olímpic de Badalona.

El cartell era irresistible per als que ens agrada el heavy metal, i l'experiència a segut inoblidable. Segurament es tracte del concert metal·lic definitiu d'aquest any.

La nit començà amb els incombustibles Saxon, llegendària banda sorgida de la llunyana NWOBHM. Aquesta era la meva segona vegada amb ells, la veritat és que els tenia gana, molta més que a Motörhead, i per a mi estigueren bastant superiors a la banda de Lemmy. Els vaig veure molt entregats i gaudint en tot moment. Les noves cançons del seu últim disc no sonen gens mal en directe i no faltaren alguns clàssics com "Princes Of The Night", "Weels Of Steel" o "Never Surrender" entre d'altres.

Als Motör ja els he vist varies vegades, i mai fallen. L'única pega del seu concert és que el so no fou el millor, s'haguera pogut millorar, però això no va impedir que gaudirem tots del seu apocalíptic show. Es que hi ha algú que puga quedar-se indiferent quan sonen canonades com "Killed By Death", "Ace Of Spades" o "Overkill?

I arribà el moment més esperat. Molt mal s'ha parlat últimament de Halford i companyia: que si estan acabats, que si sense KK no deurien tocar, que si Halford no canta bé... Ok, lògicament ja no són aquells joves metalheads que es menjaven el món en la gira del polèmic Turbo, però per a res estan acabats, estan en molt bona forma. A tots ens haguera agradat veure a KK, però també és cert que el jove substitut els ha donat força i joventut, i no està manco precisament. En certa manera puc entendre que alguns dels que han vist a Judas moltes vegades en el passat passaren d'aquesta gira, però jo tenia que estar ahi, i ha valgut molt la pena. El show fou pràcticament perfecte. Bon so, bon repertori i una espectacular posada en escena. Al Halford el vaig veure molt bé, a pesar de tot continua siguent el Metal God, i en el rostre del Tipton podíem veure que estava gaudint com un xiquet, i a les sis cordes, perfecte, com sempre.

En definitiva: Judas Priest continuent siguent els putos amos.

Gran concert, molt gran.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

:)

Buena crónica, y me alegro de que lo pasaras tan bien.

Yo ni sabía que tocaban porque cuando sé que no puedo ir a conciertos no quiero saber qué conciertos hay. Saxon a mí ni fu ni fa, pero motorhead y judas me molan bastante (algo raro teniendo en cuenta que lo mío son las españoladas...) y me hubiera encantado estar ahí. De puta casualidad ahora mismo tengo puesto el ace of spades, que es genial entero él.

En fin, lo dicho, me alegro de que lo pasaras bien ;)

Besos!

Zeppy ha dit...

Me quedé con las ganas, pero a veces no se puede ir a todos los conciertos que se desean.
Tuvo que ser la ostia, que suerte haber podido vivirlo.
Un saludo.

juanvi ha dit...

Gracias Rune. Es una putada que no puedas ir a muchos conciertos, yo no voy a todos los que me gustaría (es lo que tiene ser de un pueblo lejos de las grandes ciudades), pero intento ir a un par de grandes conciertos al año, como mínimo. La verdad es que estuvo muy bien, mi amigo y yo salimos flotando de allí. El Ace of Spades es un discazo! Hacia tiempo que no lo escuchaba y últimamente lo he vuelto a disfrutar. Muy bueno.

Zeppy: está claro, todo no puede ser. No es por hacerte envidia, pero el concierto estuvo genial. Sobretodo Judas, pero Motör y Saxon también estuvieron muy bien.

Un abrazo a los dos!

Jose Paleres ha dit...

Quina goletaaaaa! Nyaaaaaaaaauuuu!