divendres, 19 d’agost del 2011

Sonic Youth "Dirty Boots"

Si hi ha un vídeo-clip que defineix la màgia de la dècada alternativa, és aquest. Eixos encants de joventut, aquell look tan típicament 90's, samarretes de Nirvana.... I mentrestant, Sonic Youth, una de les bandes més trencadores d'aquells anys, buidant-se en un xicotet local i descarregant una de les seves millors cançons. Genial.

Els noranta foren molt grans.

3 comentaris:

interpreta-sones ha dit...

prototípico, sí, musicovisualmente, de los 90 seattlelianos. sonic youth fue una banda rompedora en aquellos días y lo sigue siendo hoy en día. grandes!!

Redacció ha dit...

Molt grans si... no sé si és per que ho vaig viure, però prou més autèntics que els temps d'ara.
Molt bona cançó.
Salut.

juanvi ha dit...

Hola raúl! Es un placer tenerte otra vez por aquí. Sonic Youth es una banda que siempre he admirado, pero también es cierto que no todo lo que han hecho me gusta, hay veces que sus pajas mentales me superan, jejejeje!

Chals: no hi ha color, per a mi els 90 foren els últims anys realment bons per al rock, ara també hi han bones bandes, però cap que ho canvie tot com feren Nirvana en aquells anys, ademés, si et pares a pensar amb la quantitat de grandíssimes bandes que eixiren o que pegaren en aquells anys és flipant: Nirvana, Smashing Punpkins, Soundgarden, Pantera, Sonic Youth, Blind Melon, Marilyn Manson, Alice in Chains, Pearl Jam, Manic Street Preachers, Black Crowes.... i moltes més!