dimecres, 29 de juny del 2011

Greg Graffin i el subnormal del Dr Music.

Molts ja coneixereu aquest famós incident. Açò és una de les coses més lamentables que he pogut veure d'amunt d'un escenari. Els incidents en el món del Rock poden tindre la seva gràcia, però el comportament d'aquest imbècil produeix vergonya. No sap la sort que va tindre burlant-se d'un tros de pa com Greg Graffin, si li haguera fet el mateix a algú com Keith Richards o Axl Rose, eixe subnormal haguera arribat eixe dia a casa sense dents.

13 comentaris:

El rey lagarto ha dit...

Madre mia... Lamentable.

interpreta-sones ha dit...

conocía el vídeo, sí, muy lamentable, le invitan a subir a un escenario (con los bad religion, nada más y nada menos) y se dedica a insultar gratuitamente, sin ninguna gracia. no aprovechó su oportunidad, desde luego, como sí hizo scott halpin!!

Anònim ha dit...

Mmmm, no he pinchado para verlo, me parece que si me va a dar vergüenza uno y pena otro prefiero ahorrarme el rato, que soy mu sensible.
Pasaba a saludarte, ya vuelvo a estar por aquí.

Besos!

Sergio DS ha dit...

Lamentable espectáculo. La verdad es que no entiendo que hace en su concierto con esta actitud, el muy gilipollas.

Mucha paciencia ha tenido, yo lo tiro a los leones.

Anònim ha dit...

quin tros de fill de puta!a un concert de sick of it all el fotria yo,a veure si te collons de dir-li alguna cosa en lou koller,yo soc alla y tal com baixa li trenco la cara per anormal!!
que s'en deu fet d'aquest impresentable?
t.mena

Zeppy ha dit...

Lamentable, y lo peor de todo es que da una pésima imagen del público español. Así pasa, que luego los artistas deciden dejar a España a un lado en sus giras mundiales...
Visto lo visto, yo también lo haría.
Un saludo.

Nahim de Forvik ha dit...

Quin fàstic de gent, per desgràcia molta púrria d'aquesta son els que no respecten als músics, i abunden molt en els festivals aquests, només van a veure les bans que els interesa, no fan l'esforç d'escoltar altres músiques. Pels Bad Religion tenia de ser un incident extrany, pel desgraciat el seu moment de glòria per després tornar al forat d'on mai tenia d'haver sortit...

eloidodelmundo ha dit...

hay que ser imbecil para ir a un concierto a hacer eso!

Patético!

Un saludo

juanvi ha dit...

Intentaré no tornar a posar vídeos d'aquestos, perquè a tots ens agafa ràbia i mal rotllo.

Abraçades per a tothom!!

Redacció ha dit...

A dia d'avui crec que qui més rabia tindrà serà el xaval de veure que és el que ha fet, i clar, també per no poder sortir de casa.
Que fort!!!!
Salut company

sammy tylerose ha dit...

Mític! El paio anava d'integrista hardcoreta ... i no passa del gordo i calvo!

Xavi Martínez (aka Da Muzz) ha dit...

Recordo el incident a la època. Aquest paio era un desgraciat amb ganes de protagonisme, i de fet ho va aconseguir, més de deu anys desprès aquí estem parlant encara d'ell.
Salutacions

juanvi ha dit...

Això és cert, posat-lo a parir, però parlant d'ell al fi i al cap. Gràcies Chals, Sammy i Da Muzz pels comentàris.

Salutacions!!