dimarts, 3 de maig del 2011

The Quireboys. 01-05-2011 Sala Durango (València)

Mentre gaudia del concert era inevitable pensar que The Quireboys són una banda que mereix estar omplint estadis, ho tenen tot per fer-ho, però res més lluny de la realitat. A pesar d'això, ara pense que és millor així, perquè veure a una banda com aquesta a uns pocs metres d'ells en una sala tan acollidora com la Durango és tot un luxe.

Grans músics, actitud 100 % rockera, un repertori excepcional (especialment quan tocaren les cançons del seu immillorable disc de debut), bon so, i que dir de Spike... ell és The Quireboys, un molt bon cantant i gran frontman del que no pots apartar la vista d'ell, un vell pirata que se les sap totes per fer-te gaudir com un xiquet.

Moments destacables de concert? Molts, però crec que el més emocionant va ser quan tocaren la meravellosa "I Don't Love You Anymore", que possiblement siga la millor cançó de tota la seva carrera, preciosa és poc.

Gran nit.

12 comentaris:

interpreta-sones ha dit...

a pesar de la calidad de la grabación se advierte perfectamente que fue uno de esos conciertos calientes, cercanos. vengo de escuchar ese "I Don't Love You Anymore" en el tubo y es una preciosidad, sí.

SERGI ha dit...

Aixó es un bon plan sí senyor, bon concert el que vas poder veure, quina sort!!!

Nahim de Forvik ha dit...

Ostre Juanvi, quina sort! És extrany, que una cosa tant excitant i alhora tan viva diguin que es mig morta, quan el que transmet el Spike and Co. és tot lo contrari. No sé, jo de petit quant veia algú dalt d'un escenari i disfrutant de la música que feia per a mi era lo màxim. Ets afortunat, primer perque em pensava que ja havien desparagut i segona, i com molt bé dius, que els tinguesis tant a prop. Sens dubte tenia de ser una nit inoblidable, cosa que celebro. Salutacions!

Xavi Martínez (aka Da Muzz) ha dit...

En aquesta gira no els he pogut veure, però ja els havia vist dos cops i han sigut concerts memorables, no m'estranya el que expliques.
Salutacions

Juanjo Mestre ha dit...

No et vaig poder cridar finalment per anar amb vosaltres. A més de les festes del poble, la més xicoteta amb molta febre. Definitivament estic gafat amb els Quireboys. M'alegro que ho passéssiu bé, estava segur d'això. Dóna-li cancha al segon àlbum, recorda, m'agrada encara més que el primer. Ah, i recorda els dos de Jeff Beck Group. Abraçada.

Zeppy ha dit...

Que suerte haber podido disfrutar de un concierto así. Como dice Raúl, se nota el buen rollo que desprende el grupo.
Uns saludo.

juanvi ha dit...

raúl: Si, fue un concierto cojonudo. Después de salir escarmentado ya unas cuantas veces de festivales o conciertos en grandes estadios, de cada vez prefiero más los conciertos en un club. "I Don't Love You Anymore" es una maravilla.

Sergi: Si, va estar molt bé. Per sort, gràcies a sales com la Durango, últimament podem gaudir de bons concerts en la ciutat de València.

Nahim: Estan en molt bona forma. La veritat és que va ser un concert molt agradable. Si tornaren per la terreta repetiria sense pensar-ho.

Da Muzz: Pareix ser que aquestos mai fallen. Gran banda.

Johnny: Un altra volta serà. Les teues recomanacions les tinc en compte, mai fallen. Espere que la xiqueta estiga millor.

Zeppy: Si, fue una gozada.

Gràcies a tots per participar.

Abraçades!!

Anònim ha dit...

Vaya, no conocía al grupo... suenan muy bien, y tienen pinta de ser de esos que viven del directo, como debe ser!!!

Cristina T. ha dit...

Caram quin pirata! No para ni un segon dalt l'escenari! Tu tens falta de disfraçar-te així per a Carcoma hahahahaha! Un fort paté per a tú =)

juanvi ha dit...

Rune: Si te han gustado te recomiendo que escuches alguno de sus discos, a mi personalmente me encanta su debut, aquel genial "A Bit Of What You Fancy".

Cris: Si, jo em vestiré així, i també em posaré un loro d'alt del muscle. :)

Jose Paleres ha dit...

Gran nit de rock & roll a la Durango amb este grupàs, q són els Quireboys, irrepetibles! Dels millors concerts q he vist en la meua vida, molt bo!

juanvi ha dit...

Jose Paleres: si! gran concert!