dijous, 2 de setembre del 2010

Siniestro Total "Country & Western"

Aquest és el nou disc de la banda gallega. El disc eixirà a la venda el 14 de Setembre. Per gravar el disc han viatjat a Houston (Texas), la producció corre a càrrec de Joe Hardy, el mateix en el que treballaren en "Made in Japan" i "Policlinico Miserable", i una part del disc ha segut gravada en The Foam Box, estudi del barbut guitarrista dels mítics ZZ Top, Billie Gibbons.

La veritat és que la cosa no pinta del tot mal. A pesar del titol del disc i el fet d'anar a gravar-lo a Texas, Julian afirma que no serà un disc de Country, si no un disc al més pur estil de Siniestro Total. Ells son una de les meves bandes estatals preferides, però sincerament, els seus últims treballs no em lleven el dormir. Continuen siguent únics, de cada vegada son millors músics i per supost que continuen fent algunes coses bones, però jo soc dels que pensa que aquesta banda va pedrer la major part del seu encant el dia que Miguel Costas va fer les maletes. No li vull llevar mèrits a Julian, sense ell Siniestro no aguera segut el mateix, i gran part de les cançons mítiques de Siniestro les va fer ell, però sense Miguel tampoc ha segut mai el mateix. És com si a Barricada llevares al Drogas i es quedara el Boni, o al revés, perdria tota la màgia.

De tota manera continuen siguent una de les bandes més interessants del panorama, sempre marcant la diferència. Qui sap, igual ens sorprenen amb aquest nou disc, i si no ho fan sols tinc que posar-me "Ante todo mucha calma" una vegada més i tot resolt.

Aquestos eren els Siniestro autèntics...


8 comentaris:

El rey lagarto ha dit...

Me acabas de alegrar el día, que poco queda para su salida.

txinomandinga ha dit...

Estoy de acuerdo contigo totalmente, siempre he sido fan de ellos desde el comienzo. y el Made in Japan me encanta...
no sabia que sacaban nuevo, habrá que esperar para opinar
abraxotes Juanvi!!!

juanvi ha dit...

Rey Lagarto, pués si. La verdad és que tengo bastante curiosidad con este nuevo disco.

Txino, pués ya veremos que nos sacan. El Made in Japan és la rehostia!

Abrazos!

manel ha dit...

Miguel Costas actuará en Barcelona con su nueva banda el 24 de septiembre. ROCK SOUND, Almogàvers 116. Y si, cada vez son mejores músicos, tocan mejor y sus discos suena estupendos. Pero aquella frescura, aquesl desparpajo...Saludos.

juanvi ha dit...

Hola Manel! El disco de Miguel Costas no es nada del otro mundo, pero suena más a los Siniestro de toda la vida que lo que hacen Siniestro Total hoy en dia, sin duda. La verdad es que me encantaria verlo porque no llegué a ver nunca en directo a Siniestro cuando Miguel todavia estaba en la banda. Me es imposible subir a Barcelona, pero si viene por estas tierras no me lo pierdo. Pienso como tu, aquella frescura se perdió por el camino.

Gracias por participar!

Anònim ha dit...

Hola gent,
sóc nou pel bloc.

Ahí vos deixe un nou bloc en català sobre música, netaudio, netlabels, música lliure... per si voleu fer-li una ullada.
http://dissonancies.wordpress.com

Salutacions des de la Marina.

Redacció ha dit...

Ja feia temps que no els escoltava, m'ha tornat el cuquet i les ganes d'escoltar-los. A mí el que més em va marcar de tots va ser Ante todo mucha calma, va ser durant molt de tamps el meu disc de capçalera.
Gran article amic
Salutacions.

juanvi ha dit...

Hola Carlos! "Ante todo mucha calma" també és el seu disc que més m'agrada, de fet em pareix un dels millors discos en directe del rock espanyol.

Gràcies per passar-te per ací!