dijous, 11 de febrer del 2010

Adéu als Scorpions?

Pot ser que siga la típica jugada per vendre més discs i augmentar les audiències dels seus concerts, com tantes bandes han fet, però de tota manera que la banda haja anunciat que es separarà després d'un nou disc i gira és una de les pitjors noticies rockeres en el que portem d'any.
Sempre m'han agradat Scorpions, recorde la primera vegada que els vaig veure en viu com un dels concerts de la meva vida, ara mateix em ve al cap que quan viatjaven cap al concert els meus col·legues i jo comentàvem acollonats que seria una putada que basaren el repertori amb les seves famoses balades i deixaren de costat tots els hits hardrockers dels seus vells discs, era la por que teníem, però al obrir el concert amb "Blackout" i milers de metalheads amb el puny en alt i cridant Blackout!! com uns boixos, ens van caure els collons en terra. El concert va ser bestial, a l'altura de la seva llegenda, inclús cançons tan cremades com "Still loving you" o "Wind of change" quasi em tragueren les llàgrimes.
En una època van ser una de les millors bandes de rock del mon, això és indubtable, els temps de glòria quedaren enrere, però sobre les tables continuen siguent acollonants, i discograficament parlant tampoc son el que eren, però continuen publicant discs recomanables com el fabulós Unbreakable (2004), un excel·lent disc de hardrock metàl·lic que em va sorprendre molt.
Ara ha esperar a veure que és el que passa, i, per si de cas, intentar tornar a veure'ls en viu.

2 comentaris:

txinomandinga ha dit...

Para mi son muy grandes...y esas baladas tambien son grandes...el still lovin you nos sirvio a muchos para nuestras conquistas...ajajajj...
No sé si será verdad pero toavia les queda un pedaxo de año de gira...el tiempo dirá
saludaxoss!!

juanvi ha dit...

Para mi también tio, ahora no los escucho tanto como antes, pero les tengo mucho cariño. I si, a mi también me gustan esas baladas, para las conquistas siempre han sido perfectas, jejeje!

Un abrazo!