dijous, 25 de febrer de 2010

Los Ilegales demà en la Sala XY Rock, Aldaia (València)

Contant les hores estic, per fi vaig a poder veure en viu a un dels meus grups preferits del rock estatal. Fa molt de temps que escolte les aberracions del Jorge en forma de cançons, però mai havia tingut l'oportunitat de veure'ls. He sentit parlar molt del ja mític concert que van fer Los Ilegales en la desapareguda sala "La travessa", de Teulà. Alguns amics van estar presents i conten que ho van fer molt, però que molt bé, i es va montar un festorro de collons, espere que demà siga igual o millor.
De tota manera, gràcies a Sant Youtube podem comprovar que son l'hòstia.

Anem a fer un repàs a alguns dels videos que més molen de la banda més autèntica del rock estatal...

"Dextroanfetamina", una de les seves cançons més burres, punk-rock d'eixe que sols ells saben fer. En aquest video la banda actuant en Medellín (Colombia), la penya es torna literalment boixa..."Eres una puta", jajajaja... Tot un clàssic. Atenció a els xarraos del Jorge, molen tant com la pròpia cançó..."Tengo un problema sexual". Los Ilegales en una vella actuació del mític programa que presentava Miguel Ríos. El careto que fa Jorge quan diu això de... "Señora, si no le gusta mi careto... Cambie de canal" no té preu..."Soy un macarra", mítica cançó. Eixa mescla de psychobilly i punk és de puta mare. Qui no ha cantat alguna vegada això de... "Soy un macarra, soy un hortera, voy a toda hostia por la carretera"??"Odio los pasodobles", que li donen pe'l cul a Manolo Escobar! jajajaja!!Bé, podriem ficar molts videos més, Youtube està plé de actuacións memorables d'aquesta banda, però ho deixarem ací.

Ja us contaré l'experiència, salut!

6 comentaris:

txinomandinga ha dit...

Joder tio, como me siguen gustando los Ilegales, los ví en directo y el Jorge es un personaje tremendo, tiene un carisma y una cara dura brutal..jajaja...
Y ese Pogo en mexico, joder la peña, que pasada!!
un abraxote Juanvi

Comtessa d´Angeville ha dit...

Quina envejaaaaa espere que després ens fages una bona crítica del concert amb tots els detalls!!!

juanvi ha dit...

Txino, a mi también me gustan mucho, son únicos. I el Jorge es todo un personaje, jejejeje!

Comtessa, la faré i t'acabaré de fer enveja, jejeje...

Gracies als dos per comentar!

juanvi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nahim ha dit...

Osti, Juanvi, quins records, jo inclòs sentia els Ilegales a la disco. En el temps de lo politicament correcte, ens fan recordar que podiem ballar, riure i també rockejar. Ara mateix s'em faria extrany que triomfes una cançó com "Eres una puta". Salutacions!

juanvi ha dit...

Jo no els he ballat mai en la disco, però en aquella època deuria de ser una pasada perque en moltes discoteques es posava bona música, cosa que ara és quasi imposible trobar una disco on la música siga minimament decent. És cert, jo tampoc m'imagine que huí en dia triomfara una cançó com eres una puta.

Gracies per comentar, salutacions!