dimarts, 2 de febrer del 2010

UzzhuaÏa 30 - 01 - 2010 Sala Durango, València.

Aquesta era la sisena vegada que els veia, i com sempre, no em van fallar. Les 6 vegades que els he vist sempre ho han donat tot, inclòs en una d'elles el cantant estava fotut amb la grip i ens va donar a tots una lliçó de profesionalitat impresionant. Com vos deia, van tornar a estar fantastics, però amb una diferència, i és que ho estan aconseguint, estan fent-se més grans, i s'ho mereixen. La primera vegada que els vaig veure erem 20 persones en la sala Estereo d'Alacant, el passat Dissabte la sala Durango estava de gom a gom i a més a més tota la penya ballava i cantava les cançons. Un so atronaor i un setlist quasi perfecte, (Em va faltar la brutal cover que fan de "La chispa adecuada" dels Heroes") junt amb una entrega total del grup, ens van fer passar una intensa nit de Rock n' Roll. I és que ningu és pot resistir a bombes hardrockeres de la talla de "Desde Septiembre", "Baja California", "Destino perdición", "Nuestra revolución" o la preciosa power ballad "La otra mitad", per citar-ne algunes.
Uzzhuaïa ho tenen tot, han gravat 3 discs excelents plens de grans cançons, tenen una bona imatge, molta presència i un cantant de veu privilegiada que de cada vegada és més carismàtic. Si, és pot dir sense por que estem parlant del millor grup estatal de rock dur dels últims anys.

2 comentaris:

txinomandinga ha dit...

No me terminan de llegar esta gente, reconozco que tienen su kaña, pero nosé que me pasa con ellos...hay temas kojonudos y otros que no soporto...será cuestion de gustos...digo yo! un saludaxo juanvi!!

juanvi ha dit...

Pués a mi me molan mucho tio, me recuerdan mucho a los Cult.

Un abrazo!