dimecres, 11 de novembre del 2009

Entrevista a Jorge Martinez, líder de Los Ilegales.

Aquesta entrevista ja té uns anys, concretament 11, quan la banda acabava de gravar el disc "El apostol de la lujuria" (1998). L'entrevista feta a carrec d'els que presentaven "Lo + plus" és una merda, però sempre és divertit escoltar les barbaritats d'aquest entranyable personatge.

Cantant, guitarrista i líder de la banda més macarra del planeta terra, amb tots vosaltres, l'únic e inimitable Jorge Martinez, de Los Ilegales!

6 comentaris:

El rey lagarto ha dit...

Un grupo único y autentico, que raro se me hace verlo por la tele. En este programa siempre podíamos ver entrevistas imposibles en otros programas, pero claro es que el es feo y no tiene ricitos rubios.

Muy interesante entrevista de una mente privilegiada jejejeje

molespink ha dit...

Juanvi que buen blog y escrito en la lengua madre !!! fetén. Gracias por pasarte por el mío, te enlazo también. La entrevista esta es una Joya.

Enormes Ilegales.

Salud(os)

banyasegol ha dit...

Buah, li hauré de donar canya a los Ilegales, promet molt... vaja pesta d'entrevistadors de lo + plus

juanvi ha dit...

Rey Lagarto: Tu lo has dicho, único y autentico! Los Ilegales son una de mis bandas favoritas a nivel estatal. Y si, Jorge tiene una mente privilegiada, jejejeje!

Tan mía: Gracias! Tu blog también esta muy bién. Ya veo que también te molan Los Ilegales, tienes buén gusto!

banyasegol: Si no els has escoltat molt, no ho dubtes en fer-ho, et trobaràs a una banda super original i que barretja diversos estils com Rock n' Roll, blues, punk o pop, però sempre amb el seu segell propi. És cert, l'entrevista dona llastima, però a aquest home no li fa falta molt per a filosofar a la seva manera, jejeje! Quin crack...

Gràcies als tres per comentar!

txinomandinga ha dit...

Ke bueno, ya son muchos años del gran Jorge, siempre provocando, es el puto amo...jajajaja, las palabras en sus conciertos entre tema y tema no tienen desperdicio, y si no, escucha su doble directo. rocanrol!!!!

juanvi ha dit...

Si, es el puto amo. Y que dure! Cuando Jorge deje este mundo desaparecerá uno de los tipos más auténticos que ha dado el Rock n' Roll.

Un saludo!