dilluns, 16 de novembre del 2009

Bad Religion "Recipe for hate" (1993)


Com ja vaig dir en l'altra ressenya que li vaig fer al recomanable disc "Stranger than fiction", no sóc fan dels Bad Religion, però em pareix una banda respectable. No solc escoltar moltes bandes d'aquest estil, m'agrada el punk i el hardcore, clar que si, però no especialment aquest, en canvi, aquesta banda si que em pareix que té coses interessants. A pesar de que pràcticament tots els seus discos tenen temes destacables, no tots ells em pareixen recomanables, per el meu gust, aquesta banda té moltes cançons de relleno en alguns dels seus treballs, però no en tots. El disc que ens ocupa hui em pareix bastant disfrutable, hi han alguns temes que passen un poc més desapercibits, però en general em pareix un bon disc amb cançons molt destacables com "Recipe for hate", "Kerosene", "American Jesus" (Un dels hits del punk dels noranta), "Man with a mission" (La meva preferida del disc junt amb "American Jesus", precioses eixes melodies...), "Watch it die" (Amb la col·laboració especial de Eddi Vedder de Pearl Jam), "Lookin in" (Atronaor Riff a tota llet!) o "Don't pray on me".
Mai seran una de les meues bandes de capselera, però eixe punk accelerat amb la caracteristica veu de Greg Graffin i eixes melodies tan caracteristiques fan que siguen una banda especial dins del seu gènere, i de tant en tant em fan passar una bona estona, que ja és bastant.

4 comentaris:

txinomandinga ha dit...

pues yo tengo muchos de sus discos, y siempre me han parecido geniales. éste en concreto es de los mejores. Hace tiempo que no los vuelvo a escuchar y gracias a tí me pongo otra vez!!
saludos!!

David Gallardo ha dit...

Un clasicazo hombre!

djxesc ha dit...

Gran disc. Juntament amb Against The Grain i el posterior Stranger Than Fiction de lo millor que va fer aquesta banda als 90. Bad Religion son tan bons i tan grans que no t'ha d'agradar el punk perquè t'agradin.

juanvi ha dit...

Txinomandinga: A mi también me molan! Lo que pasa es que solo disfruto una parte de su música, en algunos de sus discos hay canciones que no me dicen nada. Me alegro de que te los hayas puesto gracias a este post! Siempre está bién recuperar viejos discos.

galko: Totalmente deacuerdo, este disco es un clasico del punk de los 90.

djxesc: Ja veig que eres molt fan dels Bad Religion, jejejeje! A mi m'agraden, però la seva música no em plena com ho fan altres estils. De tota manera, com li deia al Txino, disfrute molt algúns dels seus discs, com aquest o sobretot el Stranger Than Fiction, que em sembla el seu millor disc i el més currat. El Against The Grain no l'escoltat molt, tindre que fer-ho. És cert el que dius, aquesta banda té un encant que fa que la seva música li puga agradar a qualsevol.

Molte gracies a tots per comentar!

Un abraç!!