dimecres, 21 d’octubre del 2009

Soziedad Alkoholika, gravant de nou el seu primer disc.

Grata sorpresa acaben de donar-me els S.A. Sempre havia pensat que seria bona idea gravar un altra vegada el seu primer lp, l'anomenat "El negre". Té que ser acollonant com tenen que sonar cançons tan besties com "Perra Vida", "Nos vimos en Berlín" o "Kontra la agresión, kastración" en el so actual. No és que sone mal la vella gravació, sempre serà l'original, i estic acostumat a escoltar-lo així, però si és cert que li falta força al so. Ja sabeu, fa molts anys, concretament divuit, en aquells temps no hi havien els mateixos mitjos que hui en dia, i menys en Espanya.
Per a mi la trilogia que formen els seus tres primers treballs "El negre" (1991), "Y ese que tanto habla..." (1993) i "Ratas" (1995), junt amb la maqueta "Intoxicación Etilika" (1990), sempre serà el millor que han fet, els S.A autèntics. El que han tret després no està mal, tinc tots els seus discs i tots tenen cançons bones però... no se, ja no és el mateix. Aquella mescla de hardcore, trash i punk, tan bestia, original i encantadorament cafre, se'ls ha perdut pel camí.
En l'any 1991 jo sols tenia deu anys, encara men faltarien uns quants per conèixer la música dels de Vitoria, però imagine que l'impacte d'aquest grup presentant el disc negre deguera ser brutal, no crec que abans d'aquest disc hi haguera algo tan potent en el panorama estatal. Un disc que ha creat escola, i que a dia de hui continua siguent el més agressiu de tota la seva carrera.

Espere ansiós el resultat.

Aquestos eren els S.A autèntics, jejejeje...

3 comentaris:

txinomandinga ha dit...

pues yo tambien lo espero con impaciencia, pero no sé... no sé...me da un poco de miedo...es ke ahora el sonido de la banda es otro y ...pues no sé...esperaremos
salud!! te enlazo en mi blog pero ya!!

djxesc ha dit...

Salutacions i l'enhorabona pel bloc.

Som dos amics mallorquins que també feim un bloc musical en català, i estic content de descobrir que no som els únics!

El nostre bloc es diu diesdecarretera.blogspot.com
Nosaltres ja t'em enllaçat! Esperam que ens enllacis tu també!

juanvi ha dit...

txinomandinga: La verdad es que con estas cosas da miedo de que la caguen, pero yo creo que les saldra bien. Gracias por enlazarme, un saludo!

djxesc: A mi també m'alegra saber que hi han blocs de música escrits amb la meva llengua, ara mateix clave l'enllaç. Salut!