dimarts, 16 de juny del 2009

L'estúpida moda de les samarretes de Rock.

Últimament estic quedant-me flipat, eixir per ahí i creuar-te amb pijos lluint samarretes dels Ramones o de Motorhead està a l'ordre del dia, em pareix ridícul que gent que en la puta vida hauran escoltat ni una sola cançó d'aquestos grups i que la seva cultura musical no va més enllà de Nena Daconte o El Canto Del Loco, lluïsquen aquestes samarretes perquè creuen que és cool. I és que realment pareix que s'ha posat de moda. L'altre dia vaig passar per d'avant d'una tenda d'aquestes modernes i els maniquins lluïen samarretes amb el logo clàssic dels Ramones com si fora l'ultima moda (!). La gent que no li agrada no ho comprendrà, però per als que som apassionats del mon del Rock &; Roll lluir una samarreta d'algun grup que ens agrada és algo especial, forma part de la màgia del Rock, i amb el que està passant eixa màgia s'està perdent. Espere que com a mínim servisca de algo i que aquesta gent s'interesse per el grup de la seva samarreta (si és que sap que és un grup...) i que escolte la seva música, qui sap... Pot ser siga una forma d'introduir-se al Rock &; Roll, Però ho dubte molt....

3 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Ai senyoret, i no és només en l'assumpte de les camisetes... El rock'n'roll ESTÀ DE MODA, especialment certa corrent rockabilly que imita els vols dels vestits, els tupés i en general tota l'estètica dels cinquanta... Ara les pijes es deixen flequillet com la Betty Page i es tatuen a la cadera oronetes en lloc del conillet de PlayBoy. I en lloc d'anar a lloir modelet al Pacha prefereixen fer-ho a festivals abans minoritaris per als que ara s'esgoten les entrades. La música realment els importa una merda, però es que ser del rock és taaaaaan cool!

juanvi ha dit...

Tens tota la raó. Com poden tindrer eixes persones tant poca personalitat? Prou mal tenen...

Jose Paleres ha dit...

Ei mira, les modes són aixina. Van entrant i van passant de llarg, no cal donar-li més importància, pq crec q no la té. Però tens tota la raó del món, això està clar!