dilluns, 10 de setembre del 2012

Nowhere Boy.


Nowhere boy és un bon biopic sobre la infància, i sobretot adolescència, de John Lennon, però pense que haguera pogut ser molt millor. El que va viure eixe home de xiquet i a la seva primera joventut dona per a molt. No hem malinterpreteu, pense que és un bon film, de fet, per moments diria que brillant, però crec que haguera segut molt millor profunditzar més en certs aspectes, em dona la sensació de que s'ha volgut tractar tot i és queda a mig camí. De qualsevol manera, és una peli recomanable, tant per als fans dels Beatles o de Lennon com per a tot aquell que es vulga interessar un poc per saber com era una de les figures més importants de la historia de la música popular, o senzillament per a qui vulga gaudir d'una bona peli. Els seus problemes familiars, com i perquè es va introduir al rock & roll, la seva personalitat, com va conèixer als companys que en un futur i junt amb ell canviarien l'historia de la música per sempre... Tot això i més està ací, i a més amb una banda sonora genial. Hi ha que veure-la.





4 comentaris:

raúl ha dit...

a mi me gustó, la disfruté. es difícil encarnar un personaje así, tan popular, sin caer en topicazos, supongo, y la peli lo hace muy dignamente, yo creo.

juanvi ha dit...

Yo también la disfruté, Raúl. Supongo que la razón por la que pienso que hubiera podido ser mejor serà por el hecho de haber leído mucho sobre la figura de Lennon, y claro, estamos hablando de una pelicula de minutaje normal y ahi no cabe todo.

Saludos!

Jose Paleres ha dit...

Desconeixia esta pel·li per complet i, encara que no sóc un gran fan dels Beatles, sembla molt interessant.

juanvi ha dit...

No importa que no sigues fan dels Beatles, Jose. De fet, qui espere una peli sobre la banda de Liverpool senportarà un xasco. Aquesta peli la pot gaudir qualsevol.