dissabte, 7 de juliol del 2012

Covers (III) Pixies "Head On"


En aquest cas m'agraden per igual l'original, de The Jesus and Mary Chain,  que la versió que els meus adorats Pixies van incloure en el genial Trompe Le Monde (1991). Està clar que els Jesus composaren un gran tema, dels millors de tot el seu repertori, però la versió dels de Boston és absolutament genial. Més directa, més canyera, més punk. I amb eixe punt de bogeria que caracteritzava als creadors de Doolittle, feren d'una bona cançó, una autèntica burrada sònica.

Que hi gaudiu!

Bon cap de setmana a totes i a tots!!



5 comentaris:

Le.chatnoir ha dit...

Simplement Brutal!!!

Bon cap de setmana per a tú també! ;)

Petons.

Anònim ha dit...

Coneixes el bloc dels Premis C@ts? Aquí pots proposar, en dotze categories diferents, els blocs en català que més t’agradin (excepte els teus!), tants com vulguis i en totes les categories que vulguis. Es tracta de moure cada vegada més el català a la xarxa.
Els cinc blocs més proposats a cada categoria passen a la final.
No hi ha cap premi material, tan sols conèixer nous espais i crear més activitat encara a Internet en la nostra llengua.

De moment, ni a les categories de "cultura" ni a "aficions" hi ha cap bloc de música proposat. T'animes a presentar-ne algun?

Moltes gràcies!

raúl ha dit...

a mi me gusta más esta versión, la verdad, es un torpedo, y casi me gusta más, aun a riesgo de cometer sacrilegio, su versión de "winterlong" antes que la original de neil young!

Juanjo Mestre ha dit...

Em passa el mateix, estimat Juanvi, no sé si m'agrada més la dels Jesus o la dels Pixies. Quan va sortir el "Trompe le monde" recordo que em va cridar poderosament l'atenció que la versionaran, el més habitual eren versions de clàssics i els Pixies ja sabien que els Jesus eren clàssics contemporanis. Gran "Head on". Abraçada.

juanvi ha dit...

Chatnoir, si! Tu ho has dit, brutal!! Petons.

Anònim, doncs no ho coneixia, li pegaré una mirada, gràcies per l'informació!

Raúl, la versión que hacen de Neil Young es también buenísima, creo que me quedaría con la original, pero la de Pixies está muy conseguida.

Johnny, doncs si, eren clàssics contemporanis. La veritat és que les dos són boníssimes, però l'original sempre serà l'original.

Abraçades!!