dimecres, 4 de juliol del 2012

Covers (II) Los Enemigos "Señora"


Los Enemigos han fet varies covers que són per a emmarcar, però si tinguera que quedar-me amb alguna crec que seria amb aquesta. 

No sóc admirador de Serrat, la seva música no es per a mi, al menys de moment, però pense que és indubtable que eixe home té talent. 

Centrant-nos en la cançó, no vaig a llevar-li mèrit al cantautor català, per suposat que no, la versió original és bona i la lletra és descomunal, però sols una gran banda com Los Enemigos podia convertir-la en una gran peça de rock and roll. La personalíssima veu de Josele i eixa contundència que els caracteritzava fa de "Señora" una cançó imprescindible en el repertori enemic, i un dels millors covers que he escoltat mai fet per una banda de rock estatal.

Temps després foren els sobrevalorats Marea els que també volgueren portar eixa cançó al rock, però, tot i que no està malament, eixa més bé era com una versió de la versió de Los Enemigos. Res interessant.

Ací us d'eixe la cançó original i la versió de la mítica banda de Malasaña.

Que hi gaudiu!!







9 comentaris:

SERGI ha dit...

Són espectaculars, els seus covers, les seves cançons i ells com grup en general, estic esperant a veure si aquesta gira pasa per Barcelona

Juanjo Mestre ha dit...

M'agrada eixa puntualització que dius que la música de Serrat no és per a tu, almenys de moment. Aposto a que arribarà el dia que si que ho sigui. "Señora" és un gran tema i la versió de Los Enemigos és collonuda. Abraçada.

raúl ha dit...

la versión es fantástica, la ajustan perfectamente a la filosofía enemiga, en general, todo ese disco "serrat, eres único", es un acierto, la fiesta de tahúres zurdos, el poema de amor de lole y manuel...

Anònim ha dit...

Ooooooooooooooh, a mí me encanta Serrat, y me encanta esta canción, y desde luego que la versión me encanta. Está hecha con mucho gusto y les encaja genial.

Muchos besos Juanvi.

Henry The VIII ha dit...

Bon dia mister!

Doncs ara me n'assabento que aquesta cançó era del Serrat. L'havia escoltat perquè em van regalar "Obras Escocidas".

Per cert que en aquell disc hi havia "Desde el jergón" que no vaig acabar d'entendre gaire però que la trobo genial.

Per cert, el post anterior dels Manics collonut.

Alutacions! (abreviatura de salutacions)

juanvi ha dit...

Sergi, i tant, són la meua banda estatal favorita! Doncs aquesta nit oquen a València i jo no puc anar per questions del curro, gran putada!
Per cert, enhorabona a tu i la la mare per eixos dos regals que heu tingut.

Johnny, si, de moment mai m'he fet l'anim per escoltar la seva música. "Señora" m'agrada, i he escoltat algunes cançons d'ell que no em desagraden, tal volta li done una oportunitat promte.

Raúl, pues no he escuchado ese disco tributo a Serrat, lo haré.

Rune, si, desde luego, está muy acertada. Gran canción, y gran versión la de Los Enemigos.

Henry The VIII, homee "Desde el Jergón" és una de les millors cançons de tot el seu repertòri, tot un clàssic.
M'alegre de que t'agradara el post del Holy Bible, sé que t'agraden els Manics, ja vaig veure que els vas veure no fa massa temps, quina enveja!!

Abraçades!!

Jose Paleres ha dit...

Molt bona versió, sí senyor! Llàstima q no la tocaren en directe a València.

juanvi ha dit...

Jose, i tant que és bona! No la van tocar? Doncs a mi em sembla que Vicent i Cento hem digueren que si, no sé...

ha dit...

¡una de sus mejores canciones!