dimarts, 22 de maig del 2012

Apoteosis Springsteeana!!




Poc puc dir que no s'haja dit ja del concert del Boss el passat divendres en Barcelona, la xarxa està repleta de cròniques ben detallades i totes són positives, com no pot ser d'altra manera. Reconec que no sóc un fan del Boss de tota la vida, de fet vaig començar a escoltar com cal la seva música fa relativament poc temps, per tant, l'emoció no és la mateixa que els que porten escoltant-lo des de sempre, però, tot i així, vaig baixar de Montjuïc amb la sensació d'haver presenciat el millor concert que he vist mai. Bruce és un dels grans, i la seva E Street Band una de les millors bandes de la història, ho tenia pràcticament clar des de que arribaren a les meves oïdes discos com Born To Run, The River, Darkness on the Edge of Town o The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle, però la apoteòsica actuació de tres hores de duració del passat divendres m'ho acabà de confirmar. Val, aquestos Bruce Springsteen and The E Street Band ja no són els dels 70 o principis dels 80, però dubte molt que una banda d'estadi actual els puga igualar, que AC/DC i els Stones em perdonen.





7 comentaris:

Bounty Hunter ha dit...

Jo vaig anar al concert de dijous, i vaig quedar maravellat amb l'energia i entrega que van despendre la banda i en concret en Bruce.
El fet d'anar variant el setlist cada nit es tota una declaració d'intencions per part d'un artista del seu estatus.
La part central del show amb:Youngstown,
Murder Incorporated, Johnny 99, You Can Look (But You Better Not Touch) i She’s the One van ser el millor de la nit, juntament amb la poderosa Prove It All Night.
Molts dels que denominem grans del Rock, haurien de pendre nota.
Tenth Avenue Freeze-Out!!!

raúl ha dit...

ah! por algo es "el jefe", amigo, o el puto amo, en términos guardiolísticos. me alegra que lo disfrutaras.

Juanjo Mestre ha dit...

És veritat, apreciat amic, totes les cròniques que he llegit són positives, no com en altres gires. M'alegra molt que ho passares bé. Abraçada.

juanvi ha dit...

Bounty Hunter, és cert, el fet de que canvie gran part del repertòri cada nit demostra que li agrada cuidar bé dels seus fans. He llegit el set del dijous i és també una pasada. La veritat és que aquest home té tantes cançons bones que podria canviar cada vegada el set durant varis concerts i sempre seria un bon repertòri.

Raúl, pues si Raúl, ese apodo no lo tiene por que si. Grande, muy grande.

Johnny, pues si, amic Johnny, sembla que ho hem acertat anant a verure'l en aquesta gira.

Abraçades!!

Maddie ha dit...

I love bruce! hey thanks for placing my link, I have also place your link on my blog.

Jose Paleres ha dit...

D'ací només puc dir que em fas una goleta que déu! Jo estava a Madrid mirant Coldplay eixe cap de setmana(90 euros d'entrada per 1h40min de concert...) i tu ací amb Segarra gaudint d'un concert màgic de 3 hores. Cristo marineroooo! jajaja.

juanvi ha dit...

Jose, jejejeje! Doncs si, un altra volta sospesa millor el que has de fer :)