dimarts, 20 de setembre del 2011

Concrete Blonde "Joey" (1990)

Hi han cançons que et marquen de per vida, en el meu cas "Joey" és una d'elles. Si, el mega-hit de Concrete Blonde és una cançó que va ser molt radiada en la seva època, tant que va acabar un poc socarrada. També s'han fet multitud de covers que no mereixen ser escoltades però... Que collons! Eixa cançó és una puta meravella!!

"Joey" és un tema senzill, d'una bellesa inigualable, amb la meravellosa veu de Johnette Napolitano cantant amb el sentiment que la cançó requereix, aquella que parlava d'una parella desgraciada per culpa de l'alcohol.

Els anys passen, i després d'escoltar-la per enèsima vegada continua posant-me la pell de gallina.

6 comentaris:

interpreta-sones ha dit...

una puta meravella, tienes toda la razón del mundo, no lo habría expresado mejor. a mi por lo menos me trae recuerdos muy especiales también, de una época mágica. "someday" era la hostia, también. gran grupo!

Juanjo Mestre ha dit...

Hi han cançons que et marquen de per vida ... A mi també, estimat Juanvi, en aquest cas. També m'agradava molt del mateix disc la cançó del vampir. Abraçada.

Xarrupampolles ha dit...

Ostras, deu fer més de 10 anys que no escolto aquest disc, el recuperaré.

Per cert, soc nou per aquí. Bon treball!! Si vols vsitar el meu blog: http://xarrupampolles.blogspot.com

Salut!!

Jose Paleres ha dit...

Per a mi, és una de les millors cançons dels recopilatoris 'Maxi pop' i això ja és dir molt, perquè representa la màgia i l'essència huitantera com poques cançons. I com et vaig comentar fa poc, este grup val molt la pena, tenen cançons realment bones; et recomane 'Heal it up', és brutal la veu de la tia. Salut!

Redacció ha dit...

M'has tocat la fibra. Este vinil el tenia el meu cosí, i quan li vaig ajudar en el seu pub el punxava totes les nits. No conec res més de Concrete Blonde, però aquesta cançó es genial.
Salut Juanvi

juanvi ha dit...

raúl: Someday es muy buena, la verdad es que esta banda tiene muchas buenas canciones.

Johnny: The Vampir Song! Yeah!! Molt bona també.

Simu: Benvingut! He estat mirant el teu blog i és genial, enhorabona! Doncs sempre és hora per recuperar bons discos, com el que comptava amb aquesta cançó.

Jose: els Maxi Pop!! Mítics recopilatoris, a pesar de que tenien algunes horterades molts em descobert grans bandes gràcies a eixes recopilacións. "Heal it up" és molt bona. I si, segurament es tracte d'una de les millors veus femenines de la història del rock.

Chals: m'alegre de que aquesta cançó et porte bons records. Jo tampoc controle a fons l'obra d'aquesta banda, però és algo que amb el temps ho faré, perquè m'agraden bastant, i també pense que no tenen el reconeixement que mereixen. Del que tinc d'ells et recomane el directe "Live in Brazil", és molt bo.

Abraçades per a tots!!