dimarts, 6 de setembre del 2011

Almodóvar.

Recorde que quan era més jove no podia amb les seves pelis, però amb el temps he sabut apreciar el seu talent. Molta gent opina que és un director sobrevalorat, no estic d'acord, aquest home ha creat el seu propi segell personal, i això no és fàcil. També hi ha que tindre en compte que ha arribat al més alt fent un cinema que no precisament pot considerar-se comercial, i pense que té alguns films molt recomanables.

"La piel que habito" ja està en els cines, però encara no l'he poguda veure. Segurament no siga la pel.lícula de l'any, però estic segur que com a mínim no deixarà a ningú indiferent, com sol passar amb tot el que fa aquest home.

5 comentaris:

DrakneMetal ha dit...

Un imitador del cine italià dels 60': Fellini and compani...

interpreta-sones ha dit...

yo creo que sería de necios negarle el talento a un señor que tiene, desde hace ya muchos años, ganado el reconocimiento mundial como director de cine, nos gusten más o menos sus películas.

Anònim ha dit...

A mí me pasa un poco como a ti, antes no me gustaban y ahora, las que he visto, sí que me gustan mucho (unas más que otras). Yo me apunto a ver esta en el cine!

besos!

Xavi Martínez (aka Da Muzz) ha dit...

Doncs jo he anat al revés, reconec que algunes de les seves primeres pelis estan be i tenen un toc depravat que enganxa. Peró a dia de avui per a mi es un director sobrevaloradissim. Si no fos espanyol cap televisió parlaria d'ell, Sembla que abans d'ell no hagués existit el cine a aquest país.
Salutacions

juanvi ha dit...

DrakneMetal: no crec que imite a ningú, de fet, si per algo es caracteritza el seu treball és precisament per ser molt personal.

raúl: estoy de acuerdo, como tu bien dices, te pueden gustar más o menos sus películas, pero que este hombre tiene talento es más que obvio.

Rune: a mi también me gustan unas más que otras, claro. Esta última me atrae especialmente, he leído buenas criticas, creo que será buena, ya veremos...

Da Muzz: no és que m'agraden més les seves pelis actuals, si no que amb el temps he sabut apreciar el seu treball. Home, últimament es parla molt d'ell, però és normal tinguent en compte els premis que ha rebut. A més, jo no tinc cap problema amb el que ha fet últimament, "Volver", per exemple, em va semblar una bona peli.

Gràcies per participar amics!

Abraçades per a tots!!