dimarts, 12 de juliol del 2011

Iggy & The Stooges 09 - 07 - 2011 (València)

Iggy no és humà, el passat dissabte ho tornarem a comprovar des de les primeres files de l'incendiari concert que ens va brindar junt amb els seus Stooges. Continua siguent un dels frontman definitius, una bèstia.

En quant al concert, podria queixar-me de que es van deixar per tocar massa cançons del llegendari Fun House, però això era d'esperar siguent James Williamson el guitarrista d'aquesta gira, l'home que va gravar el mític Raw Power dels Stooges i que també va treballar junt amb l'Iggy en alguns dels seus discos en solitari.

També podria queixar-me de que sols feren una hora i vint minuts de concert, però no, no pense fer-ho, tindre al mateix Iggy Pop a sols uns metres de tu deixant-se la vida als seus 64 anys mentre canta algunes de les cançons més gamberres de la història, és increïble; no té preu. La festa acabà amb l'eterna No Fun i el públic amb gana de més, però amb un somriure en la cara.

El passat dissabte no sols serà recordat per ser el dia que Els Corbs Negres es despediren fins nou avis en el BBK Live de Bilbao, també serà recordat per ser el dia en que La Iguana i els seus Stooges passaren per posar potes per amunt la ciutat de València.

6 comentaris:

Redacció ha dit...

Mare de deu quin sac de pell i musculs este Iggy. Pareix que tinguera 20 en comptes de 65. Enhorabona pel concert, té pinta pel vídeo que va ser memorable!!!
Salut company!!!

Nahim de Forvik ha dit...

M'afegeixo a les paraules d'en Chals. I també celebro que els Stooges s'escapessin al monopoli de Madrid-Barcelona i anessin a les terres valencianes. Crec que ningú, a l'edat d'en Iggy, pugui fer el mateix, i més encara ell que té d'haver provat molta substancia prohibida. Salutacions!

interpreta-sones ha dit...

64 años... la madre que lo parió! bestia parda, inhumanísima, y que dure muchos más!!

juanvi ha dit...

Chals: si, la varitat és que va ser un d'eixos concerts que et marquen. Lo de l'Iggy és molt fort, està com una roca el tio.

Nahim: tens raó Nahim, a València la tenen un poc abandona en quant a concerts de bandes llegendaries, fan bons concerts molt asovint, però no tants de grups grans, no m'imagine a Kiss tocant en València, això sería un somni. En quant a La Iguana, si, no ha fet vida de santet precisament, però ara segur que es cuida molt i es prepara físicament per estar en forma, si no fora així no podria fer el que fa d'alt de l'escenari.

raúl: jejejeje! Si, és muy fuerte. Ojalá duraran para siempre estos genios que tanto admiramos. El dia que se vaya dejará un gran vacío.

Gràcies pels comentaris!

Salut!!

Savoy Truffle ha dit...

Joder, qué grande, cuando le vi en Madrid el año pasado lo dio todo el cabrón y casi sale en bolas... Un saludo.

juanvi ha dit...

Savoy Truffle: Yeah! Es uno de los frontman definitivos de la historia del rock, y lo sigue siendo!

No conocia tu blog, voy a enlazarte ahora mismo.

Saludos!