divendres, 1 d’abril del 2011

Gira de despedida de Judas Priest.

Per als que som amants del Heavy Metal més clàssic la gira de retirada de Judas és un dels aconteciments més importants de l'any. No els he pogut veure mai en directe i pareix ser que ja no hi haurà més oportunitats per veure a una de les bandes més bàsiques e imprescindibles de la història del metall.

Que dos clàssics com Saxon i Motörhead obriguen per a ells en tota la gira no ha fet més que augmentar l'atractiu de l'event. Als Motörhead ja els he vist dues vegades i foren dos grans concerts, amb molta molta canya, i a més, sempre serà un plaer veure a una llegenda com Lemmy d'amunt d'un escenari.
Als Saxon els he vist una vegada, fou en un festival metàl·lic en el que també tocaven Iron Maiden, Dio, Barón Rojo... I moltes bandes més. També la recorde com una gran actuació de Heavy Metal del més primitiu.

Per tant, l'assumpte promet, i molt. No sé si lo de "gira de retirada" serà una jugada per atraure al personal (jo no ho crec), però jo açò no m'ho perc ni boix, i la meva entrada per a Badalona ja descansa tranquil·la dins d'un calaix.

Ací us deixe uns vídeos en directe d'aquestes històriques bandes:





5 comentaris:

interpreta-sones ha dit...

vaya tripleta, especialmente judas priest, heavy clásico, apostólico y romano, con mayúsculas. fundamentales.

Zeppy ha dit...

La gente que pueda ir a verlos va a disfrutar de un concierto espectácular. A los Judas les ví hace tiempo y en directo son brutales.
Un saludo.

juanvi ha dit...

Si, supongo que será brutal el concierto de Judas, yo cuando vi que anunciaban que seria su última gira no me lo pense dos veces, y encima con Motörhead y Saxon, eso si que es tener unos teloneros de lujo.

Gracias por comentar amigos!

Abrazos!

Jose Paleres ha dit...

Mare quina goleta que em fas xaval. Este cartell està de pm, segur q s'ho passeu mel de romer. Tinc gana de tornar a vore Motorhead, el seu vídeo em recorda el concert que vam vore a Vlc. Els pèls de punta, jeje!

juanvi ha dit...

Si, és un gran cartell. Allí a València va estar molt guai, Motorhead no crec que fallen mai. Serà gran.