divendres, 18 de març del 2011

Michael Jackson & Slash "Give In To Me"

Ja que el vaig anomenar en l'última entrada, anem a recordar-lo amb una cançó que, si bé no és de les més conegudes, si que és de les més brillants de la seva carrera.

Com molts sabreu, a Michael sempre li agradaren els bons guitarristes de hard-rock, per a la història queden aquelles col·laboracions de Steve Stevens, el que fora guitarrista de la banda en solitari de Vince Neil, amb la cançó "Dirty Diana", una de les millors del sensacional Bad (1987). I, per supost, la més mítica de totes va ser la de Eddie Van Halen en el solo de "Beat It", del disc més venut de la història. L'estrella pop més gran dels 80 junt amb el guitarrista més rellevant de la seva època, allò fou tot un aconteciment, i sempre es recordarà com algo molt gran.

Però ací no acabaren els treballs de Michael amb guitarristes de hard-rock. En l'any 1991 va eixir Dangerous, un disc bastant irregular, però en el que hi han algunes grans cançons. En dos d'eixos temes Michael va tindre treballant amb ell a les 6 cordes al mateix Slash dels Guns & Roses, i lògicament es tracta de dos les millors cançons del disc: "Black or White" i la que hui us presente, "Give In To Me".

Aquesta cançó es un mig temps molt intens, en plan hard-rock, però sense anar-se'n del seu estil. La veritat és que recorda bastant a la sensacional Dirty Diana, i a pesar de no ser tan bona com aquella, es tracta d'una gran cançó també. Slash es marca un parell de bons solos que són del més destacable de la cançó, amb la marca de la casa ben clara.

Cal destacar també l'espectacular videoclip. En ell també apareix Gilby Clarke, el que fora guitarrista rítmic dels Guns en aquella època.

En la gira de Dangerous Slash també va fer unes quantes aparicions en directe junt amb el Rei del Pop. Definitivament, Michael Jackson tenia bon ull per als guitarristes, i aquestos encantats de la vida en treballar junt amb l'estrella pop més gran.

6 comentaris:

interpreta-sones ha dit...

slash ha colaborado con media humanidad, oye, lo encuentras en todas partes! por eso luego no tiene problemas en encontrar amigos que participen en sus discos. mola.

Zeppy ha dit...

Ultimamente estoy flipando con la cantidad de grupos con los que trabajó Michael Jackson. Ahora además se van a publicar canciones de Michael con Queen!!
Impresionante...
Un saludo.

juanvi ha dit...

Raúl: es cierto, ha colaborado con un montón de peña. Esperemos que no le pida a Marta Sanchez que participe en su próximo disco. Aquella extraña colaboración es ya legendaria.

Zeppy: no tenia ni idea de lo de Michael con Queen... No se, igual salió algo interesante de ahí... Ya se verá.

Gracias por los comentarios.

Un abrazo!

Anònim ha dit...

Uys! pero tela de gente, sólo de recordar a Slash junto a Paulina Rubio aún me dan arcadas, nada que ver con este tema que tu pones, que por cierto, no lo había oído...

Besitos!

juanvi ha dit...

No sabia lo de Slash con Paulina Rubio, que fuerte...

Por cierto, ¿como va ese nuevo blog? Tengo ganas de leerte.

Abrazos!

Anònim ha dit...

Mmmm, entonces es que no has leído algún comentario mío en tu blog diciéndote que para leerlo tengo que agregarte y que me mandaras tu email!!! espera, te pongo esto en la entrada nueva para que lo leas sí o sí :)