dimarts, 30 de novembre del 2010

Miguel Costas. 27-11-2010 Sala "Club Dos" Petrer (Alacant)

El Dissabte passat ens llevarem la punxeta que teníem clavada des de l'últim i decepcionant concert que presenciarem fa unes setmanes de Siniestro Total. El millor que pot fer qualsevol fan de Siniestro Total hui en dia és acudir a un show de Miguel Costas. Al contrari del concert de Siniestro, on Julián es feia pesat de tant de xarrar entre cançó i cançó, on la banda pareixia actuar amb desgana, on presentaven cançons del seu últim i bastant fluix disc i on els temes clàssics foren adaptats al seu estil actual, Miguel Costas i la sensacional banda que l'acompanya ens feren gaudir als 30 o 40 assistents que allí hi érem a base de bon Rock & Roll, on l'autèntica essència de Siniestro Total va estar present en tot moment.

El repertori fou tot una sorpresa, no esperava que tocara tantes cançons de Siniestro estiguent presentant encara el seu últim disc en solitari del 2008, però molt millor així! El seu disc en solitari mola, molt més que L'últim de Siniestro, però veure a Miguel Costas cantant tots eixos clàssics de Siniestro Total és una benedicció. Tocaren unes poques cançons de l'últim disc, una de Los Feliz (la banda que va formar després d'eixir de Siniestro) alguna inèdita i totes les altres de Siniestro de l'època bona, però executades com cal, rés de versions en clau de blues o swing, com fan actualment Julián i companyia. "Diga que le debo", "Assumpta", "Opera tu fimosis", "¿Que tal homosexual?", "Tipi dulce tipi", "Pueblos del mundo, extinguios", "Bailaré sobre tu tumba", "Que corra la nicotina", "De hoy no pasa", "Vamos muy bien", "Nocilla, que merendilla", "Yo dije yeah!", "Escarallado vivo", "Miña terra galega".... Es podeu imaginar la que es va montar allí, no?

Al acabar el concert vam tindre el privilegi de fer-nos unes fotos i xarrar un poc amb Miguel Costas, "El mejor cantante del mundo".

9 comentaris:

Nahim de Forvik ha dit...

Genial Juanvi! Celebro que el Miguel us delectes amb els grans classics de Siniestro Total i que el tio sigues tant proper. Genial el reportatge. Salutacions!

Juanjo Mestre ha dit...

No pares. Fas bé. Com m'agradava "Que corra la nicotina" i "Que tal homosexual". Probablement aniré el cap de setmana a la terreta. Parlarem.

juanvi ha dit...

Nahim, si va ser genial, un concert d'aquestos familiars amb poca gent, eixos molen.

Johnny, mentre puguem no hi ha que parar, ja aplegarà el dia que no tindrem més remei que parar, però quan més tarde en aplegar millor. Tu tampoc pots queixar-te, veure als Teenege Fan Club té que ser molt guai, espere que ens contes l'experiència.

Thanks pels comentaris!!

Zeppy ha dit...

Por lo que veo debe ser el mismo repertorio del concierto de Vigo. Sencillamente impresionante. Tengo ganas de volver a verle.
Un saludo.

juanvi ha dit...

Zeppy, puede ser, fué una pasada. A mi también me encantaria volverlo a ver. Por cierto, no conocia tu blog, ahora mismo te enlazo. Gracias por pasarte por casa. Un saludo!

Redacció ha dit...

Quina passada, no coneixia la carrera de Miguel Costas, Com pot conseguir-se el seu últim disc?, porta cd's als concerts? Molt bona la foto.
Salut Juanvi!!!

juanvi ha dit...

Si, va estar molt bé. Si, allí en venien. I crec que en la seva web també es pot comprar. Està bastant bé el disc, molt divertit, té l'essència dels Siniestro de la millor època.

Salut amic!

DrakneMetal ha dit...

Yeeee moltes gracies per la reseña del meu blog i sobretot pel comentari que és el primer despres de 7 mesos jajaja jo també t' ha clavat al meu blog... aunque no hi ha color entre un i l' altre lo teu és casi profesional lo meu es una xorrada pa divagar cuant m' aburrixc jeje

juanvi ha dit...

DrakneMetal: Que va! El teu bloc mola! Tindries que publicar més vegades. La veritat és que és un bon pasatemps açò de tindre un bloc, jo gaudeixc molt escrivint sobre música i debatint sobre bandes, discos, cançons o el que siga. També és sempre un plaer visitar els blocs amics, que hi han de molt bons. I a més, he conegut a gent collonuda dins d'aquest mon.

Un abraç!