dimarts, 12 d’octubre del 2010

The Cult "Rain".

Amb el dia que fa hui no hi ha millor cançó per compartir amb vosaltres que aquesta. "Rain" posiblement siga la cançó més emblemàtica de The Cult, cançó que formava part d'aquell llegendari disc anomenat Love.

El vídeo que us deixe ací ens mostra una gran actuació dels Cult al Ritz de New York allà per l'any 1985. M'agraden molt totes les etapes d'aquesta banda, però senc algo molt especial per els Cult que veiem ací, abans de evolucionar la seva música cap a sons més hard-rockers.

Pareix mentira, però hi va haver una època que la música de qualitat sonava en les discoteques. Eixir de marxa i ballar hits de The Cure, U2, The Mission, Sisters Of Mercy, The Cult i moltes més bandes era el més normal del món. "Rain" va ser un d'aquells temassos, i sobretot per aquestes terres va pegar ben fort. Aquella època a mi em pillava massa jove, però encara he tingut oportunitat de ballar aquesta música en discoteques en alguna ocasió. Si tornaren a posar aquesta música per les discoteques seria la meva perdició, però molaria, i molt.

Here comes the rain, i love the rain...

6 comentaris:

Nahim de Forvik ha dit...

Que grans els The Cult! I el Love es un dels meu álbums preferits! Malgrat tenir una carrera tempestuosa i plena de sobresalts, The Cult segueixen impartint càtedra. I aquesta cançó es un mig temps perfecte. Poderosa, lirica, un flanger per recordar y la veu mítica de l'Ian Astbury. Imprescindibles!

Redacció ha dit...

Ostres Juanvi, m'has tocat la fibra, per amí són 4, el poker d'asos del Culto: Love, Electric, Sonic Temple i Ceremony. Quatre discos diferents i al mateix temps inconfusibles. Però aquesta cançó va posar la banda sonora a un munt de nits loques als meus anys barbars.
Aquesta nit la pluja tindrà un altre so en ma casa.
Bona nit Juanvi

Jose Paleres ha dit...

Xe Juanvi, quanta raó! Esta cançó és perfecta x al dia q fa hui. Com saps, és molt possiblement la meua banda preferida i esta cançó és la més emblemàtica q tenen, x descomptat. Açò és una peça brutal i màgica, no em canse de sentir-la. Vaig a posar-la a vore q tal sona hui...jeje.

juanvi ha dit...

Ja vec que els tres us agrada molt The Cult. Jo també els considere un dels grans, sempre m'han agradat, he flipat en quasi tots els seus discos, i concretament "Rain" em pareix una de les millors cançons de la història del rock, així de clar.

Gràcies als tres per comentar.

Rock & Roll!!

Juanjo Mestre ha dit...

Dius bé. Grans temps amb les bandes que nomenes. "Rain" era fonamental i subscric el que dius, seria la meva perdició però molaria molt. A més, per mi el "Love" continua sent el disc mes innovador i el que mes m'agrada dels Cult. Salutacions.

juanvi ha dit...

Si, cerc que si tornaren a posar eixa música en les discoteques seria la perdició de molta gent, jejejeje! Però ojalà passara. Jo no sabria en quin quedar-me, el que si que tinc clar és que Love, Electric i Sonic Temple és la trilogia perfecta d'aquesta gran banda. Salutacións!