dilluns, 31 de maig del 2010

Pixies. Primavera Sound 2010.

Després de presenciar algunes actuacions verdaderament avorrides (la de Wilco inclosa) aplegà el moment per anar cap a les primeres files i esperar als de Boston. Amb total puntualitat eixiren a l'escenari els putos mestres del rock alternatiu. En el moment que començaren a sonar els acords de "Cecilia Ann" va explotar l'histeria en tots els assistents i no va parar fins al final del concert. Senyor... quina festa! Un hora i mitja on feren repàs a tots els seus clàssics, clàssics que la gent no va parar de corejar tot el temps, cada estrofa, cada estribillo... inclòs les melodies de guitarra. Un públic que és va passar tot el concert sense parar de ballar, botar i fer pogos en les cançons més burres dels "duendecillos", que no en son poques. És deixaren fora cançons bones, clar que si, per ha que no passara això tindrien que tocar pràcticament totes les cançons de la seva discografia, però en un concert on sonaren hits de la talla de "Cecilia Ann", "Rock Music", "Wave Of Mutilation", "Bone Machine", "Tame", "Debaser", "Allison", "Monkey Gone To Heaven", "Hed On", "Her Comes Your Man", "Caribou", "Planet Of Sound", "U - Mass", "Vamos", "Gouge Away", "Isla De Encanta" "River Euphrates", "Gigantic", "Where Is My Mind"... I algun altra que em deixaré, no hi ha queixa al respecte. Després de "Vamos" va ser que feren un bis i eixiren per ha deleitar-mos amb "Gigantic" i "Where Is My Mind", la "guinda" que donà per finalitzada una actuació divertida, canyera i màgica.
Em cridà especialment l'atenció la cara de al·lucinada que feia Kim Deal al veure la penya com es tornava literalment boixa, jejejeje...

L'endemà ens alçarem mig resacosos i, com no, ens passarem pel carrer Tallers a pillar-mos algun disc en Discos Castelló o en Revolver. Jo em vaig pillar el "Monster" de R.E.M. i el "Sursum Corda" dels Enemigos en cd. I en vinil va caure el primer de Black Sabbath. Xapó!

7 comentaris:

Cristina Torres i Arabí ha dit...

Caram, també vas aprofitar per passar per Revolver? Ai... és la teua debilitat! Encara que no compartim els mateixos gustos musicals, m'agrada veure com difrutes d'aquests concerts =)

(per cert, et toque a la nit, que estic estudiant)

demà estic ahí amb tu.

djxesc ha dit...

Uooh! vaja concert que degué ser pel que contes! M'hagues agradat anar-hi però era un preu excesiu per només coneixer Pixies i Wilco...

Salut!

juanvi ha dit...

Cris, tu creus que anant a Barna no passaré per Revolver? Jejejeje... Un beset!

djxesc, és cert, l'entrada no era barata precisament però tenia moltissimes ganes de veurer a Pixies i la veritat és que va valdre la pena, ha segut un dels millors concerts que he presenciat.

Salut!

Space Woody/Jagger ha dit...

Així que Kim Deal al.lucinada? Se'm fa la boca aigua de pensar en un concert dels Pixies. Vaig estar a punt d'anar amb uns amics però al final no ens vam decidir. Veig que tot i la ressaca carregués bons discos. Abraçada.

juanvi ha dit...

Doncs si, va estàr molt bé. Supose que tornaran un altra vegada i tindras oportunitat de veurels. Una abraçada!

Le.chatnoir ha dit...

Jo també hi era! Ufff els Pixies, porto dies que no escolto altre cosa!
la tardor, ja sé sap...;)
Per el que veig, tenim gustos musicals molt semblants! xDD
Salut!

juanvi ha dit...

Ostres! Doncs guarde un gran record d'eixe concert, m'ho vaig passar molt molt bé!

Jo ja fa temps que no els escolte, però és una banda que li tinc molt d'afecte, són especials.

Si! Jo també m'he adonat, tenim gustos semblants ;)

Salut!