dimecres, 2 de setembre del 2009

Bon Jovi "Slippery When Wet" (1986)


El Hard Rock 80's sempre m'ha paregut la banda sonora perfècta per a l'estiu, bandes com Motley Crue, Van Halen, Poison o el grup que ens ocupa, per citar-ne alguns, sempre passen molt més per el meu reproductor aquestos mesos que en la resta de l'any. Ara que l'estiu ja està pegant les últimes coletades és el moment idoni per escoltar un altra vegada "Slippery When Wet", un dels grans discos de l'època.
Encara que molts no s'ho creuran aquest grup que ara fa cançonetes pop per a xiquetes pijetes en els 80 van ser un gran grup de Hard Rock melòdic. "Slippery When Wet" és el tercer treball de Bon Jovi i per a mi el seu millor disc. Un àlbum d'eixos que és tonteria destacar alguna cançó, les 10 que té son hits, qualsevol d'elles podrien haver segut el single, el que fa que entre a la primera i t'enganxe totalment. Cançons Hard-rockeres plenes de bons riffs, solos de guitarra espectaculars i estribillos memorables, altrenant-les amb precioces power ballads com per exemple aquesta...



És una llàstima que bandes com aquesta o Aerosmith, per exemple, que foren tan tan grans en el passat acabaren venent-se tan descaradament... Però mira, no podem fer res, per a aquesta gent la pela és la pela...

2 comentaris:

Jose Paleres ha dit...

Totalment d'acord amb el q dius, xo jo tinc el 'New Jersey', q crec q és el 4rt disc(si no recorde mal) i tb està de pm. El tema 'Born to be my babe' sona molt bé, entre d'altres.

juanvi ha dit...

Si, és el 4rt. No tinc eixe disc, però conec algunes cançons i deu d'estar prou bé, però t'assegure que els tres primers son millors, sobretot aquest.