divendres, 4 de setembre del 2009

Baron Rojo. Nova gira de la formació original!!


Pareix que la cosa va enserio, després de la ja mítica actuació que va fer la formació original de Barón Rojo en el passat festival Metalway, han decidit realitzar una gira en tota regla l'any pròxim en motiu del 30 aniverssari de la banda. Sóc fan de Barón, i he vist a aquesta banda moltes vegades en directe, però açò no meu esperava, més que res perquè sempre es deia que la relació que tenien els germans De Castro amb els vells companys no era massa bona, però mira... Ací els tenim. Pensant-ho bé, si una formació com Heroes del Silencio, que deien que alguns d'ells es portaven a mort, es van ajuntar per fer una gira, perquè no els Barón Rojo?

Doncs si, ells també s'han apuntat a les reunións de bandes mítiques que tan de moda estàn últimament. Falta de peles?, nostàlgia?.... Sabeu que? a mi me la bufa el perquè, jo el que sé és que no m'ho tinc que pedre per res del món, segurament serà una oportunitat única de presenciar a la formació que crearen aquella joia atemporal anomenada "Volumen Brutal" en directe.

Ací us deixe el video de la seva cançó de títol homònim: "Baron Rojo". D'aquesta manera començaven el mític concert que va quedar gravat per a la història en aquell "Baron al rojo vivo" (1984)

2 comentaris:

Jose Paleres ha dit...

'Las campanas doblan por Bon Scott...por Janis, Lennon, Allman, Hendrix, Bolan, Bonham, Brian i Moon...' jeje. Aixina és aixina!

juanvi ha dit...

Jejejeje! Tu si que sabes! L'any que ve ja ho saps, Sherpa i els seus ens esperen!