divendres, 28 d’agost del 2009

Pearl Jam "Backspacer" (2009)

Ja falta menys per el llançament del nou treball dels de Seattle, el dia 21 de Setembre és l'elegit. En el seu myspace ja és pot escoltar un dels seus temes "The Fixer", i... No és per tirar coets, però tampoc sona mal... A mi m'agrada, pense que serà un bon disc. No vaig a esperar-me res del nivell de meravelles com "Ten", "Vs" o "Vitalogy" però sols que arribe al nivell del anterior "Pearl Jam" (2006) (per a mi el seu millor disc des de "Vitalogy") ja estaré content. Pearl Jam son una gran banda, uns autèntics supervivents d'una escena que tenia els dies contats, de fet, ja en queden pocs d'aquell moviment que s'ho va emportar tot per davant anomenat Grunge.
Fa un parell d'anys vaig tindre l'oportunitat de veure'ls en directe i no eren els mateixos jovenots que és menjaven el mon en els dies de "Ten", però va ser un gran concert, espere poder tornar a repetir l'experiència.

Ací us deixe el videoclip del nou tema, a veure que opineu...


4 comentaris:

Jose Paleres ha dit...

Bona vesprà Juanvi! Esta cançó està de pm i, encara q no siga un dels grans hits del grup, sona molt bé i dóna molt bon rollet. Es nota q estan fresquets a l'hora de compondre temes de rock 'n' roll. Per cert, ja falten només 3 setmanes x a The Cult...jeje!

juanvi ha dit...

Jo pense el mateix, no és una cançó que es puga comparar amb els seus grans hits, però sona fresqueta i te molt de ganxo.

Ja queda menys... A partir de la setmana que ve pense tornar a començar a petar el Love, no em canse mai dèixe disc!

Rock en Viu ha dit...

Salut, Juanvi, acabo de trobar el teu blog buscant el darrer disc dels PJ, i ha estat una grata sorpresa.

Sòc gran fan dels PJ. Avui he pogut escoltar el disc sencer per l'Spotify i ara intentava trobar alguna pàgina on descarregar-lo mentre espero que m'arribi la versió en vinil que he demanat.

Et convido a fer un cop d'ull al blog del meu programa de ràdio on tot sovint hi deixo caure algunes perles de PJ:

http://rockenviu.blogspot.com

Felicitats pel blog. Sempre és grat de trobar un blog rocker, però encara més si és en la nostra llengua.

Oriol

juanvi ha dit...

Hola! Moltes gracies! He escoltat algunes cançons en el myspace, però prefereixc esperar-me ha tindre una copia original a les meves mans per escoltar-lo bé. Però és dificil resistir la tentació! jejejeje! Genial lo del programa de radio! Salut!