divendres, 15 de març del 2013

Supertramp "Paris" (dvd)



L'edició en dvd de "Paris", l'històric concert del 79, ha segut un regal per a tots els que adorem l'etapa clàssica de Supertramp. 

La banda passava pel millor moment de la seva carrera, tenien el món als seus peus degut al super-èxit de "Breakfast in America", i les tensions entre Roger Hodgson i Rick Davies encara no existien, per tant, regnava bon ambient en l'escenari; i ahi tenim a eixa meravellosa banda interpretant totes les seves millors composicions de forma impecable, moltes d'elles sonen inclús millor que en el disc original, i es que una cosa està clara: Supertramp no seran la banda més rockera del món, però que són uns músics i compositors excepcionals és inqüestionable; qui tinga algun dubte que li pegue una miradeta a aquest dvd. 

La qualitat d'imatge i so és excel·lent, per tant, es tracta d'un llançament imprescindible per a tot aquell que admire a aquesta mítica formació.



4 comentaris:

Juanjo Mestre ha dit...

Li vaig agafar molt afecte a aquest disc des de la pre-adolescència. No em disgustaria gens veure el vídeo. Abraçada.

juanvi ha dit...

Estic segur, amic meu, que t'agradarà molt si el veus, és un gran plaer veure a aquestos mags de la música interpretar totes eixes grandíssimes cançons de forma tan esplèndida.

Abraçada!

Ana Lopez ha dit...


Hola!

Simplemente dejaros el enlace a mi Fan Page en Facebook, pra que podais leer la carta que envió Roger Hodgson a sus fans, a raiz de la edición de este vídeo, por si a alguno le interesa.:)

Podeis uniros a la pagina si amais la musica de Roger, Todos son bienvenidos.

Un saludo

Ana López- Roger Hodgson Spanish Friends Club

https://www.facebook.com/notes/roger-hodgson-spanish-friends-club/paris-dvd-letter-to-fans-from-roger/344624518958623

juanvi ha dit...

Hola Ana. Muchas gracias, será un placer hacerme fan de esa pagina de facebook. Voy a leer esa carta.

Saludos!