divendres, 13 d’abril del 2012

Réquiem por un sueño.

"Réquiem por un sueño" deu de ser una de les pelis sobre el món de les drogues més originals que s'han fet. Tot encaixava en ella: eixos experiments visuals tan originals, la genial banda sonora, eixe guió tan duríssim (drogues, il·lusions, amor, decadència...), les magistrals interpretacions dels actors... menció especial per a Ellen Burstyn, que va fer un paper senzillament brutal (eixa escena en el tren!!).

Darren Aronofsky aconsseguí impactar al món amb una classe de film que et deixa fotut, però no pots apartar la mirada de la pantalla.

Deliciosament aterradora.

7 comentaris:

Nahim de Forvik ha dit...

Eps Juanvi! Buff, quina peli tant morbosa i malaltisa. Jo quant la vaig llogar per primer cop no vaig poguer passar dels deus minuts, del mal rotllo que em provocava ja la primera escena. Es una peli molt depriment, negativa i per aixó crec que també necesaria. A molts se els oblida que és una adicció (i aqui ho dic en el sentit ample de la paraula: drogues, sexe, televisió, internet) i es bo que n'hi hagin de recordatoris, de vegades molt expeditius, com és el film aquest. La banda sonora es brutal i les interpretacions també. Salutacions!

Le.chatnoir ha dit...

Una peli boníssima!

Xarrupampolles ha dit...

Una d eles pelis més inquietants i pertorbadores que he vist mai. Recordo quan vam anar al cine a veure-la que un amic va haver de sortir de la sala amb el cor acceleradíssim per fumar-se un piti i calmar-se una mica. Gran Aronofsky.

Salut!!!

raúl ha dit...

durísima en algunos momentos, pero siempre genial. peliculón.

juanvi ha dit...

Nahim. És cert, aquesta classe de films són necessaris, més d'un haurà plantat les orelles després de veure aquesta peli.

chatnoir. Ja ho crec!!

Simu: curiosa anècdota la del teu amic. La veritat és que no m'estranya,tractant-se d'una peli d'aquestes característiques és possible sentir-te incomode per moments.

raúl: estoy de acuerdo, peliculón!

Jose Paleres ha dit...

És una d'eixes pel·lis que et marca i molt. Em va impactar la 1a volta que la vaig vore i em van passar les ganes de 'tastar' res... Ara bé, també em vaig 'enamorar' de Jennifer Conelly, jejej.

juanvi ha dit...

Jose, "Em van passar les ganes de tastar res" jajajajaja! Normal!! La Jenifer se sale.