dijous, 26 d’abril del 2012

Cinderella "Heartbreak Station" (1990)

Si amb el seu anterior disc, aquella obra mestra titulada Long Cold Winter, ja quedava poc del Hair-Metal dels seus inicis, en aquest ja no hi ha ni rastre de tot allò. Es pot dir, clar i rotund, que Heartbreak Station és un disc de Rock clàssic en tota regla. A més, amb aquest disc, a banda d'introduir instruments de vent en algunes de les seves cançons, també li afegiren al seu inconfundible estil tocs de CountryFunk, i, per suposat, del seu adorat Blues, que li donà un regust al treball encara més clàssic si cap. Personalment prefereixc Long Cold Winter (per a mi un dels millors discos del Hard-Rock vuitanter), però aquest també és un gran disc. Un treball replet de grans cançons que ens mostraven a uns Cinderella més madurs i amb un nivell de composició molt alt. Absolutament recomanable.

Definitivament, si algo li tenim que agrair al senyor Jon Bon Jovi, a banda de firmar alguns dels millors discos del Hard-Rock 80's, és de descobrir-li al món aquesta gran banda.

Cinderella rules!!



8 comentaris:

raúl ha dit...

primera escucha para mi. este tema es fantástico, desde luego, te va envolviendo hasta quedar atrapado. sigo aprendiendo!

juanvi ha dit...

Me alegro de que te haya gustado, Raúl. Si no conoces nada de esta banda te recomiendo que le des una escucha, sobretodo a este y su anterior disco. Hardrock clásico de alta calidad. Saludos.

Redacció ha dit...

Vaja Juanvi, aquesta cançó és boníssima. Els Stones l'hagueren firmat sense cap problema. Mai els havia escoltat fins ara. Molt bons

juanvi ha dit...

Ei Chals! Celebre que t'agraden! Si, aquesta cançó és molt bona, de les meves favorites del disc, encara que el disc sencer és tot genial. A Cinderella sempre els clavaren dins del mateix sac que Mötley Crue, Faster Pussycat i companyia, però ells, exceptuant el seu primer disc, sempre s'aproparen més al rock clàssic dels Stones o dels primers Aerosmith. T'els recomane. Salutacions!

eloidodelmundo ha dit...

Los he escuchado en alguna ocasión, rock, rock y rock!!

Te tengo que escribir para hacerle una entrevista a tu grupo. Sería posible???

Ya me diceS!!!
Abrazo!

juanvi ha dit...

Dani, Yeah! Rock del bueno!!
Por supuesto que es posible, de hecho nos haría mucha ilusión que nos hicieras esa entrevista. Hablamos. Saludos!

Jose Paleres ha dit...

Només tinc el Long Cold Winter dels Cinderella. Però amb això ja és suficient com perquè els valore com un dels grans grups de Hard Rock dels 80. Esta cançó també la coneixia, encara que no tinc el disc, i és molt bona.

juanvi ha dit...

Jose, com dic en el post, m'agrada més el Long Cold Winter, però aquest no es queda molt enrere. Gran disc.