dimecres, 26 d’octubre del 2011

Apuesta por el Rock & Roll.

Sempre he pensat que aquesta és una de les millors cançons del Rockabilly fet a Espanya, molt original dins del seu genere, i amb una lletra fantàstica. La cançó va ser composta per Gabriel Sopeña i Mauricio Aznar en els temps de Más Birras, la llegendària banda aragonesa, però molta gent la va conèixer per la versió de Heroes del Silencio que incluiren en el seu àlbum "Rarezas", jo vaig ser un d'ells, i de fet, vaig estar bastant de temps pensant-me que era una cançó pròpia. Sens dubte, Bunbury i companyia la feren molt més famosa, però és important que la gent sapiga la realitat.

Más Birras crearen tot un himne, però el cover de Heroes hi ha que tindre'l molt en compte, és una gran versió, la portaren al seu terreny, alçaren el peu del accelerador, i amb la brutal personalitat de la banda la feren arribar a un altra dimensió, se'ls va quedar perfecta.

I ara, la pregunta del milió: amb quina et quedes? Jo... Amb les dos. Ho sé, això és trampa, però és el que hi ha.



3 comentaris:

interpreta-sones ha dit...

pues yo acabo de descubrir que trataba de una versión. la original es fantástica, pero creo que me gusta más la versión, quizás porque ya tengo el tempo del cover más pegado a la oreja. le dan la vuelta al tema original, desde luego, lo hacen suyo. gran canción, en cualquier caso.

Juanjo Mestre ha dit...

Em acabes d'il·lustrar, no controlo a Mas Birras, sempre vaig pensar que era dels Heroes. Gran tema rockabilly, en quin disc està, please? M'ha agradat molt. Salutacions.

juanvi ha dit...

raúl: si, a mi al principio de escuchar la original se me hacía extraña, ya sabes, estaba acostumbrado ha la versión de Heroes, pero a base de escucharla le he pillado el punto también, es mucho más rockabilly. Me encantan las dos.

Johnny: jo tampoc els controle massa, només algunes cançons, els tinc gana de fa temps. "Apuesta por el Rock & Roll" sé que forma part del seu primer treball, un mini-lp anomenat "Al este del Moncayo".

Salut amics!