dijous, 1 de juliol del 2010

Babylon Rockets "Conspiracity" (2008)

Aquesta banda ha segut una de les grans sorpreses dels últims anys a nivell estatal. La banda formada per components de València i pobles del seu voltant debutaren fa un parell d'anys amb aquest recomanable disc anomenat "Conspiracity". Babylon Rockets beuen dels clàssics, tant del rock & roll com del hard rock o del punk rock. Com solen dir els castellans "nada nuevo bajo el sol", però gravaren un disc molt bo plé de bons moments que ens recorden a pesos pesats de la talla de The Rolling Stones, Aerosmith, Guns n' Roses, Kiss o New York Dolls.

La veritat és que ho tenen tot. Grans cançons, actitud macarra, bona imatge, un front-man carismàtic que recorda a bèsties com Mick Jagger o Steven Tyler, i el millor de tot, un directe aplastant. He tingut l'oportunitat de veure'ls en varies ocasions i són brutals. Si passen prop del vostre poble o ciutat no ho dubteu, aquetos tios son pura dinamita.

En aquestos moments crec que estan gravant la que serà la seva segon obra que de segur que va a molar. Esperem que els vaja bé i que tinguen el reconeiximent que es mereixen. I és que tornem al mateix de sempre, mentre coses com Marea triomfen grupassos com aquest no és menjen un torrat, en fi...



5 comentaris:

Redacció ha dit...

Hi haurà que seguir els seus passos, sonen be. I tens raó, una llàstima que grups com aquest quasi no es coneguen.
A veure si tenen sort.

juanvi ha dit...

Si. Estan molt bé, te'ls recomane. Doncs si, sols de pensar-ho ja em pose malalt, aquest grup deuria de menjar-se el mon!

Gràcies per comentar amic!

Space Woody/Jagger ha dit...

Joer, rock brut stoniano del que mes m'agrada. Vaig a intentar sentir el disc o agenciarmelo. Abraçada.

El rey lagarto ha dit...

Buen grupo y buena recomendación Juanvi. No tienen mucha salida en España por los motivos de siempre.

juanvi ha dit...

Wood, yeah! Pillate'l, a pesar de que en directe guanyen molt el disc no està gens mal.

Rey Lagarto, pués si tio, es muy triste, pero casos como el de este grupo hay muchisimos

Una abraçada a tots!