dijous, 13 de maig del 2010

"Mejor en el infierno" El nou disc de Carcoma, el meu grup.

Doncs si, per primera vegada vaig a fer-li propaganda al grup on jo toque, que ja va siguent hora! Per al que no ens conega, Carcoma som un grup format per 5 components: Vicent: Veu i guitarra, Jaume: Baix, Paco: Guitarra, Cento: Bateria i jo, Juanvi: Guitarra, segona veu i cors. Ja portem uns 6 anys pegant-li. En el 2005 vam gravar una maqueta en plan caser i tot aquest temps em estat fent bolos per ahí per tant de estalviar peles i poder gravar algo que valga la pena. I si, per fi, el somni de tindre un disc que sone guai s'ha cumplit. Acabem de treure "Mejor en el infierno", el nostre primer disc de llarga duració. La gravació ha corregut a carrec del nostre amic Jaume Faraig i bona part del disc ha estat gravat en els estudis RPM de València, un lloc on han gravat grupassos de la talla de Uzzhuaïa o Sweet Little Sister entre d'altres. I com es podeu imaginar, el resultat ha segut satisfactòri. Per a que es feu una idea, en "Mejor en el infierno" hi ha un poc de tot el que ens agrada. Bàsicament és un disc de Rock & Roll, però el gust per la varietat es fa notar amb pincellades d'altres estils com el Punk, Hard Rock, Metall, o inclòs melodies més Pop. Però ja sabeu, hi ha que escoltar-lo per a saber-ho. I res més, dir-vos que no som grans músics, ni ens tenim que guanyar la vida amb açò, però us asegure que il·lució i ganes de pasar-ho bé no ens falta. El Rock & Roll és la pasió de la nostra vida.

En aquest enllaç se'l podeu descarregar gratis:

http://carcomadicto.bandcamp.com/

10 comentaris:

Cristina Torres ha dit...

Sí que heu lluitat per arribar ahí, però poc a poc s'ha cumplit el somni. Espere estar al vostre costat per vore com en cumpliu molts més.
Enhorabona pel disc, m'agrada molt.

=)

txinomandinga ha dit...

Que bueno Juanvi, no lo sabía... coincido contigo en eso de la pasión de nuestra vida. Los que amamos es rock no nos hace falta el dinero...jejej
voy a escuchar algo y te cuento...
Salud!!

Space Woody/Jagger ha dit...

Hey Juanvi. M'ha agradat especialment el tema "Quiero ver como sonries". M'agradaria escoltar el disc sencer. Per cert, la portada és fantàstica. Una abraçada.

txinomandinga ha dit...

Hey Juanvi, me gustaron mucho los 2 temas del space...si señor tio!!
Yo tambien canto en un grupo aunke somos un poco mas Ská-punkeros. jeje... puedes oirnos en myspace.com/granbandamandinga
Abraxos!!

djxesc ha dit...

Ei Juanvi!

Enhorabona! Sona molt be! Rocker pero melodic. M'agrada. Ja mos avisaras d'actuacions en directe!;)

juanvi ha dit...

Cris, gràcies per estàr sempre ahí, ev!

Txino, me alegro de que te guste tio! Ya sabía que cantabas con Gran Banda Mandinga. Me acabo de pasar por vuestro space y sonais muy bien! Me gusta como cantas. Seguro que en vuestros conciertos se tienen que montar buenos fiestorros. ¿Para cuando un doble cartel de Gran Banda Mandinga y Carcoma? Molaria eh! Jejeje!!

Wood, m'alegre enormement de que t'agrade. Estem en contacte. Una abraçada amic!

Djxesc, gràcies! Ja sabeu, si voleu montar algun concert per l'illa ací estem per el que faja falta. Salut!

Gràcies a tots vosaltres per comentar i per molestar-vos en passar-se pe'l myspace ha escoltar els temes.

Salut i rock & Roll!!

txinomandinga ha dit...

Ya lo creo que molaría...fiestorrón total!!
todo es posible!!!

Jaumemon ha dit...

Gran disc!

juanvi ha dit...

Gràcies Jaume!!

Jose Paleres ha dit...

Xe Juanvi! El disc està de pm i sona molt bé, ja era hora que ixira! Ara a fer concerts x tot el món i a disfrutarlo! Salut i rock & roll!!!