dissabte, 8 de maig del 2010

Eskorbuto "Anti-todo" (1985)

Mai m'han agradat especialment, però en la seva discografía tenen un grapat de bones cançons, himnes que tots em coretjat alguna vegada. No eren grans músics, però sobretot admire la seva autenticitat, perque en un món on abunda la pose, ser un grup tan real com ells ho eren és molt gran.

Baix el meu punt de vista, tots els seus discos que he escoltat tenen cançons destacables, però també molta morralla. Aquest "Anti-todo" és el seu disc que més m'agrada, sobretot per que en ell estàn les que per a mi son les dos millors cançons de tota la seva carrera, elles son "Historia Triste" i "Cerebros Destruidos", dos autèntics himnes del punk estatal. Però a banda d'això pense que és un bon disc, pràcticament és gaudeix tot, i hi han altres temes amb molt de ganxo com són "Es un crimen", "Anti-todo" o "Cuidado".

Cal destacar també les lletres, sencillament ja no s'escriuen textos tan purs com ells feien.

Per a molta gent aquest és el millor disc del punk estatal, algo que puc entendre, però ho senc, jo sempre he segut més de La Polla Records.



3 comentaris:

Jose Paleres ha dit...

No han sigut mai sants de la meua devoció, encara q els he escoltat poc. Preferisc a La Polla Records, amb el gran Evaristo fentne de les seues. Ara bé, són molt autèntics estos també.

txinomandinga ha dit...

Hombre Juanvi!!! la polla son los mas grandes, eso seguro, pero este disco de los eskorbuto es para gozarlo... ese punk callejero y pegadizo...a la vez que proteston me pone a cien...
abraxos amigo!!

juanvi ha dit...

Jose, per a mi La Polla son el millor grup Punk estatal. Hi han altres que també tenen algo de Punk en la seva música com Siniestro Total o Los Ilegales que com bé saps m'agraden moltíssim, però els considere més grups de Rock & Roll.

Txino, estoy deacuerdo contigo, La Polla son los number one de la historia del Punk estatal. Y si, este disco de Eskorbuto está guapo, y a pesar de que no me apasionan lo disfruto bastante.

Gràcies als dos companys!