divendres, 5 de març de 2010

Guns N' Roses "November Rain"

Els fans més puristes dels Guns de l'època del "Appetite for Destruction" es van sentir insultats. Si la cançó, en forma de balada, ja era molt romanticona, el videoclip encara ho exagerava més. Pergueren molts fans, aquells que no aceptaven que els tios que gravaren aquella bestial descarrega de hard-rock macarra en el passat ara feren algo com açò, però jo no estic entre eixos.
No ens enganyem, "Appetite for Destruction" és la seva obra mestra absoluta, no hi han dubtes al respècte, no sols això, si no que a més a més em pareix un dels discos definitius de la història del rock, però els dos volums de "Use Your Illusion" són excelents i "November Rain" em pareix una meravella. El videoclip reconec que és un poc... no sé, a mi m'agrada, però puc entendre que a molta gent no, però la cançó? Per favor, estem parlant d'una de les millors cançons dels putos Guns N' Roses, una preciositat, 9 minuts de pura màgia on Axl canta unes precioses melodies amb un sentiment impresionant, Slash es marca un dels millors solos de la seva carrera, i eixa part final tan grandiosa... és una pasada. Ells s'ho perden.

5 comentaris:

El rey lagarto ha dit...

Bon día Juanvi.

Si me has leído por ahí, sabrás lo que pienso de los purismos, me la pelan vilmente.

Esta canción es una jodida obra maestra y al que no le gusten las mariconadas que se vaya a un banco de semen a tirar de testosterona jajajaja

Se nota que vamos pa fallas jejeje

juanvi ha dit...

Hola! Bona vesprada ja!

Si, ya sabia lo que opinabas sobre eso, yo también pienso igual. El otro dia me escribió un tio cagandose en mi blog, decía que era una mierda y que cambiara el nombre porque, segun el, en este blog lo único que hay de rock n' roll és Elvis y Los Rebeldes, flipa... un purista de cojones. Puedes ver el comentario en un post de Los Rebeldes que tengo por ahí.
A mi también me la pela, esta canción una pasada i punto.

Gracias por comentar!

A pasarlo bién!

Saludos!

Nahim ha dit...

Es que la gent no té memòria. Els Guns, apart d'adorar el hardrock, són uns fans incondicionals dels Aerosmimth, em refereixo a la part més dolça i baladística. Comenceu a lligar caps? De fet en el Lies ja apuntaven maneres quan s'enlentien. A mi dels Guns sempre m'ha agradat el seu material més dur i les cançons de tall més lent doncs les accepto i el "November Rain" no fa ni fred ni calor. La que era lenta i que em feia petar de riure era "Dont' Cry", com tot està tan estereotipat. Els Use...(tots dos volums) té cançons bones, no tan bones i passables, com quasi bé tots els àlbums. Recomano a tot cristu que escolti "Civil War", una cançó que té més que del que sembla i és un autentic tema antibel·licista. Salutacions!

Fran Calzas ha dit...

Jajajaja, que punky es su majestad lagarta, ja ja

Gran tema el November rain, aunque para mi gusto lo recargaron un poco en exceso, pero los solos de Slash son alucinantes y elevan el tema a categoría de clásico absoluto.
Muy buen blog el tuyo. No se porque no te tenía enlazado en el mío, pero lo solvento ya mismo

saludos

juanvi ha dit...

Nahim, és cert que sempre els agradaren les balades, en el Lies ja tenien joietes com "Patience" o "One in a Million", en el Appetite sense anar més lluny tens la classica "Sweet child o mine", però esta clar que en els "Use your illusion", ademés de rockejar dur, és on més li tiren a les cançons lentes i melodiques, i a mi em pareix perfecte.
Estic d'acord amb el que dius sobre els Use your..., no son tan redons com el Appetite, son més irregulars, però en conjunt em pareixen bons, sobretot el segon volum. Ah, i jo no tinc cap problema amb "Dont' cry", a mi sempre m'ha agradat aquesta cançó. És nota que és un dels meus grups preferits, no? Jejejeje!

Fran, Hola! Bienvenido a mi blog. Si que puede ser que lo recargaran un poco, pero estoy acostumbrado ha escucharlo asi y me gusta tal cual.
Grácias por enlazarme, tu blog mola!

Gracies pel's comentaris!