dimecres, 26 d’agost del 2009

Michael Jackson "Live in Bucharest: The Dangerous Tour" (1991) DVD


Ara que pareix que a tot el món sols l'importe les desgràcies que tenia aquest home i poses la televisió i tot són tertulies de merda amb quantitat de comentaris morbosos sobre el pobre Michael, és moment per recordar el que realment importa, la seva música i el seu talent. Que els donen pel cul a tots eixos!



Com ja vaig dir en el post de la lamentable noticia, mai he segut fan de Michael, però sempre m'ha paregut un gran artista. "Live in Bucharest: The Dangerus Tour" és el perfecte document per recordar al Rei del Pop. "Dangerus" va supondrer un baixó discogràfic respecte als anteriors "Off The Wall", "Thriller" i "Bad" (la trilogia perfecta) però no era un mal disc, tenia grans cançons com "Black Or White" o "Heal The World".



Després de la publicació del disc Michael es va obsesionar en fer el show més gran de la terra en la respectiva gira, el mai vist, i sens dubte ho va aconseguir. Ací podreu vorer a Michael donant-ho tot en cada moment, milers de fans tornant-se boixos, bon repertori, la banda sonant genial, Michael cantant com un àngel, coreografies imposibles... Si no l'heu vist mai poseu-li remei, no us arrepentireu.

Michael era un dels grans...

1 comentari:

Anònim ha dit...

mmmm michael guapooo!!!!! (cera)