divendres, 14 d’agost del 2009

The Darkness "Friday Night"

Ací us deixe un dels grups més especials i més divertits dels últims temps, The Darkness.

La cançó elegida és la divertida "Friday Night", del seu enorme disc de debut "Permission to land", un disc que és mereixerà en algun altre moment un bon post.

Hi ha que començar el cap de setmana amb bon rollo.

A passar-ho bé!!


6 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

El PERMISSION TO LAND m'encantà, però no han tret trellat després, pallassades només. D'eixe disc me posa tendreta Love is only a feeling. Els vaig estar veient a la gira del 2006 i va ser bonicodeltot quan la tocaren. I Dan Hawkins m'agradava especialment perquè a més de ser guapíssim portava moltes voltes camisetes dels Thin Lizzy (sóc molt fan).

Comtessa d´Angeville ha dit...

2006 NO!!! 2004 volia dir! Tocaren a Vivers a València.

juanvi ha dit...

Eixe disc em va deixar bocabadat, ja feia temps que un disc no m'impresionava tant. El segon disc que van treure no el tinc, vullc ferme en ell, però he sentit algunes cançons i sonava guai.... La cançó que cites és preciosa, però realment no hi ha cap que sobre, totes tenen algo. Recorde quan van anar a València, voliem anar els meus amics i jo però al final no va poder ser...
Una llastima que és desfera eixe grup perquè li van donar molta frescura al panorama.

Salut comtessa!!

Jose Paleres ha dit...

Iee, no sabia q s'havien desfet, pensava q era rumorologia d'eixa...Quina llàstima, pq el 1r disc és una bomba darrere de l'altra, totes les cançons són boníssimes. Jo em quedaria amb les dos primeres: 'Black shuck' i 'Get your hands off of my woman', xo m'encanta tot el disc. El segon l'he sentit un poc i...no és res de l'altre món, el baixó va ser fort respecte al primer.

juanvi ha dit...

Doncs si tio, és van desfer. Ara el cantant té un altre grup, i els altres components un altre, però encara no he escoltat res... No crec que li arribe a la sola de la sabata a The Darkness.

vicent ha dit...

Jo he escoltat el segón disc "One ticket to hell and back" més de 4 i 5 voltes...i está molt, molt bé. Pot ser que no siga tant bò com el primer però dona la talla de sobra...I ara que estem al 2011 i s'han tornat a juntar...si que podrem anar a vorels