dimecres, 22 de juliol del 2009

Los Rebeldes "Más allá del bien y del mal" (1988)

En els vuitanta hi va haver una gran fornada de grups que facturaven Rock n' Roll del més classic, aquell que feien Eddie Cochran, Elvis Presley o Chuck Berry en els anys cincuanta, el Rockabilly tornava a estar de moda. En Espanya també hi va haver eixa fornada de tupés, botes de punta i guitarres Grech, i un dels màxims representants van ser Los Rebeldes, la banda del gran Carlos Segarra.
Aquest "Más allá del bien y del mal" (el seu quart disc d'estudi) va ser un disc molt criticat per els fans més puristes per ser més comercial, però per a mi és el millor de la seva carrera i un dels meus discos preferits de la història del Rock estatal. En aquest álbum Carlos Segarra i els seus s'allunyaven del Rockabilly més pur (sense deixar-lo mai del tot) fusionant altres estils com el Funk, Pop o el Surf amb Rock n' Roll. El disc està format per 11 cançons impecables, entre elles les conegudes "Mediterráneo" (que s'ha convertit en una aburrida cançó d'orquesta, però que no deixa de ser un Surf-Rock que no està gens mal...) o "Bajo la luz de la luna", una de les balades definitives del Rock cantat en castellà.

7 comentaris:

Jose Paleres ha dit...

Huesos blandos...carnes duras...15 años...que locura! jajaja. Llàstima q ja no es faça música aixina de festera.

juanvi ha dit...

Jejeje! Eixa cançó és bonissima!! Fan falta més grupets com Los Rebeldes, per el bé de l'humanitat.

ARON ha dit...

jo flipo un bloc que es diu Sols és Rock 'n Roll, però ens agrada. A veure primer rock and roll és només pel que veig en aquest bloc és el ELVIS i ELS REBELS tot el de més és una puta merda res de ROCK AND ROLL ... PRIMER et deixi QUÈ ÉS EL ROCK AND ROLL ¿AC / DC ? ... anem
no em fotis, SEX PISTOLS? .. l'hi preguntin ALGUN PUNK AH! SE ME OLVIDABA THE POLICE un peazo GRUP DE ROCK AND ROLL que flipes AMB TOTS ELS SEUS DISCOS ............ A TOMAR POR CULO CANVIA EL PUTO NOM PON "ÉS NOMÉS MUSICA, PERÒ ENS AGRADA"
PER ALS flipat QUE HAN DEIXAT ELS COMENTARIS
1/JUANVI .. A MOS AVER QUE TENS UN PUTO ORDINADOR CERCA AL GOOGLE HI HA MOLTS GRUPS DE L'ESTIL REBELS PER Cal buscar
2/JOSE PALERA ..... A MOS AVER Mata ha CENTENARS DE CACIONES MILLORS QUE LOS HUESOS BLANDOS Cerca-ho
I PER A TOTS AQUI OD DEIXO UN PARELL DE RECOPILACIONS que ENCONTRE PER PER LA XARXA
AIXÒ SI QUE ES ROCK AN ROLL

http://rapidshare.com/files/315772855/Good_Rockin__Tonight.zip.html

http://rapidshare.com/files/314004169/Happy_days.rar.html

juanvi ha dit...

Mira tu! El primér toca-collons que ah passat per ací a deixar un comentari!! Havia sentit dir que hi havien personatges com tu tocant els collons als blocs de per ahí, però no hi havia passat cap per m'ha casa...
En primér lloc dir-te que el teu vocabulari bilingüe que utilitzes també toca els collons. Per el que vec tu sols consideres rock n' roll el rock dels 50 o rockabilly... val, respecte la teva opinió, però baix el meu critèri el rock n' roll és molt més ampli. La veritat és que, pensant-ho millor, no vaig a respectar la teva opinió, perquè un individu que no considera rock n' roll bandes com AC/DC, The Rolling Stones o Led Zeppelin, no és mereix cap respecte.

àngel ha dit...

Aron, espere que hages escrit al Rolling Stone perquè ho has obert i has vist un article d'Alejandro Sanz!, al Rockdelux perquè no fas mes que rellegir-ho i de rock només estan les lletres de la portada, que en la teua adorada Ruta 66 van anomenar fa 2 mesos a uns frikis que es deien Esplendor Geométrico. Si és e açò ja es veia vindre, amic Aron, quan ja el els 80 en un programa de TV cridat Auambabuluba Balambambú (això ho cantava el teu amic Elvis, no?) van actuar uns paios anomenats Paralisis Permanente o Psychodelic Furs!! Fins on anem arribar!!!! VADE RETRO!!!!

Anònim ha dit...

Xe mira tu! Sóc Jose Paleres. Encara no havia vist mai un tio tan inútil escrivint com el tal Aron este, açò és 'pa descollonarse'! Una persona que escriu com tu no es mereix ni tan sols q li conteste, xo com m'has pillat de bon humor et diré una coseta:
NO TENS NI PUTA IDEA DE MÚSICA I MENYS DEL QUE SIGNIFICA LA PARAULA ROCK.
Fes-li un favor a la humanitat i compra't un diccionari. He dit.

Jose Paleres ha dit...

Xe mira tu!Encara no havia vist mai un tio tan inútil escrivint com el tal Aron este, açò és 'pa descollonarse'! Una persona que escriu com tu no es mereix ni tan sols q li conteste, xo com m'has pillat de bon humor et diré una coseta:
NO TENS NI PUTA IDEA DE MÚSICA I MENYS DEL QUE SIGNIFICA LA PARAULA ROCK.
Fes-li un favor a la humanitat i compra't un diccionari. He dit.